Su Armėnijos čempionato prizininkais išsiskirta be įvarčių 0

Antrosios „Kauno Žalgirio“ kontrolinės rungtynės treniruočių stovykloje Kipre taip pat baigėsi be įvarčių. Šį kartą žalgiriečiai lygiosiomis 0:0 (0:0) sužaidė su Jerevano „Ararat-Armenia“ ekipa.

Rungtynės Frenaros mieste prasidėjo atsargiai, aikštėje vyko lygi kova, tačiau progų nepavyko sukurti nei vieniems, nei kitiems. Po vieno iš kampinių šiokia tokia sumaištis kilo prie Armėnijos čempionato prizininkų vartų.

Solidžiai gynyboje rungtyniavę kauniečiai pirmojo kėlinio pabaigoje blykstelėjo ir puolime. Pavojingą smūgį atliko Artūras Dolžnikovas, o geroje situacijoje prieš vartus atsidūręs Armandas Kučys tikslaus smūgio neatliko.

Antrojo kėlinio viduryje „Kauno Žalgirio“ futbolininkus užklupo ir pirmoji, bet labai pavojinga varžovų proga. Suklaidinęs gynėjus, „Ararat-Armenia“ futbolininkas smūgiavo į tolimą virpstą.

Rungtynių pabaigoje žaidimas tapo kiek atviresnis, tačiau rimtomis progomis tai nevirto ir dvikova vėl baigėsi be įvarčių – 0:0.

Startinė sudėtis: D.Mikelionis, S.Sincere, M.Spano, J.Noslinas, A.Hernandezas, M.Rale, G.Sirgėdas, Ž.Benedičičius, A.Dolžnikovas, O.Kayode ir A.Kučys.

Po keitimo žaidė: K.Šilkaitis, P.Nainys, K.Hovenas, N.Vosylius, D.Anane, E.Kloniūnas, T.Stelmokas ir peržiūroje dalyvaujantis puolėjas.

Komentarai