Pranašumo neišlaikęs „Kauno Žalgiris“ nusileido „Hegelmann“ 9

Antrojo „TOPsport A lygos“ turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai patyrė pirmą pralaimėjimą sezone. Glenno Stahlio auklėtiniai Prezidento Valdo Adamkaus VDU Sporto centre rezultatu 1:2 (1:0) pralaimėjo Kauno rajono „Hegelmann“ ekipai.

Rungtynės prasidėjo komandoms žaidžiant panašiu tempu ir nekuriant daug pavojingų epizodų – daugiau bandymų komandos atliko tolimais smūgiais.

35-ąją susitikimo minutę po Grato Sirgėdo perdavimo į baudos aikštelę krito ir pirmasis rungtynių įvartis. Aldayras Hernandezas sužaidė galva, o varžovų futbolininkas pats nukreipė kamuolį į savo vartus – 0:1.

Po pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė, o vos per keletą minučių „Hegelmann“ sugebėjo išlyginti rezultatą. Net kelis žalgiriečius suklaidinę varžovai įsiveržė į baudos aikštelę, o Matias Rale nukreipė kamuolį į savo vartus – 1:1.

Savo atsakymų ieškojo ir „Kauno Žalgiris“ – smūgius atliko Vilius Armanavičius ir Armandas Kučys.

Rungtynėms einant link pabaigos, į „Kauno Žalgirio“ vartus krito ir antrasis įvartis. „Hegelmann“ žaidėjas laimėjo dvikovą ore, o prieš vartus vienas atsidūręs P.Popescu nukreipė kamuolį į vartus – 1:2.

Per likusį rungtynių laiką „Kauno Žalgiriui“ sukurti realių šansų ir išlyginti rezultatą nepavyko – buvo patirtas pirmasis pralaimėjimas.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai kovo 12 d. Prezidento Valdo Adamkaus VDU Sporto centre žais su Vilniaus r. „TransINVEST“. Dvikovos pradžia 18:00 val.

Komentarai

  1. Nesuprantama

    Kam jus ta fulěs komanda kurět jau šu…da malat. Jau geriau kokia moteru rankinio komanda remkit kuri turi istorija ir Europoi taures laimejus.

  2. Verslininkas

    kalnieti, eik lauk. Ir išvis kam Žalgiriui tas futbolas ? A….. Supratau, geriems vyrams (tipo kalnietis)- geros kėdės ir geri pinigėliai. Todėl daugiau tikrai neremsiu Žalgirio, nes pinigai perpumpuojami niekinėms visokio (salės, lauko ir t.t.) ,,komandoms“. Sudie.

  3. Nesuprantama

    Man logikos nera kam kurt produkta jai nenori duominuoti? Žalgirio vardas ira brendas, o ka futbolas? Kiek metu klubas gyvuoja? Ka laimejas? Jai nesi dominantas su tokiu brendu, nelysk kur nereik. Nepatinka man tokia futbolo politika, tuo labiau klubas remiamas iš krepšinio. Čia kaip ta durna politika, daugiau lemo nemokesim zaidejui :) laikai keičias, bet mentalitetas turi but vienas. Užsidejai Žalgirio marškinelius, nesvarbu ka žaidi, visada turi but pirmas. Vadovams to ir palinkesiu, mastai kitaip drožk iš klubo kas be butum.

  4. Tomas

    Iš 6 taškų 1. geriausias stadionas o komanda be tikslų

  5. Ir dar

    Ir po galais kad Žalgiri atsakyngas už aprangas? Koděl neieškomas savo indetitetas? Aprangos turi buti išskirtiněs, o ne užrašas ir to gana. Kaskokia juosta tiesiai, istrižai, vertikaliai, juostos, linijos klubo spalvu taip toliau ir pnš.. Dabar apie nieka N metu.

  6. Fan

    Du tie žaidėjai iš Suomijos nemoka gynybos

  7. Aiškiaregis

    Jau girdisi gandai, kad švedų treneriui, ,,gynybos“ specialistui prasidėjo nugaros skausmai…. Gal nekankinkime vyr.trenerio? tegu vyksta gydytis nuo nugaros skausmų ir žvaigždžių ligos.

  8. Jonas

    Netik švedas treneris, bet ir Kalnietis jau ilgą laiką kenčia nuo nugaros skausmų, bet Jankūnas vis dar su užuojauta žiūri. kad tik pačiam jankūnui tie sąrėmiai neprasidėrtų….

  9. Aldona

    Tai Kauno Žalgirio vardo -žeminimas ir niekinimas.