Startuoja FK „Kauno Žalgirio“ abonementų prekyba 0

2024 m. sezoną jau pradėjusi „Kauno Žalgirio“ futbolo komanda savo gerbėjams šiemet suteiks galimybę įsigyti abonementą į visas likusias sezono rungtynes Dariaus ir Girėno stadione. Prekyba oficialiai startavo kovo 13 d.

Tokią galimybę reprezentacinė Kauno miesto futbolo komanda savo sirgaliams siūlo po ilgos pertraukos – paskutinį kartą futbolo abonementai prekyboje buvo dar 2017 m. sezone.

2024 m. sezone „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sužais dar mažiausiai 16 namų rungtynių „TOPsport A lygoje“, o abonementų turėtojai nemokamai pateks ir į LFF taurės rungtynes bei visas „Kauno Žalgirio B“ komandos rungtynes. Jei klubas dalyvautų UEFA turnyrų atrankose, abonementai į jas negaliotų.

Futbolo mėgėjų viešoje prekyboje lauks dviejų lygių abonementai – įprastose tribūnose bei pirmajame VIP tribūnos aukšte. Norint įsigyti trečio lygio abonementus VIP ložėse, tą padaryti galima susisiekus el.paštu vip@zalgirioarena.lt.

Tiesa, siekiant užtikrinti geriausią žiūrovų patirtį stadione, VIP erdvėse kurį laiką dar vyks įrengimo darbai.

VIP abonementą įsigiję sirgaliai turės išskirtinę galimybę išsaugoti savo vietą ir į  kitus Dariaus ir Girėno stadione vyksiančius renginius, išsiperkant bilietą turimo abonemento vietoje. Svarbu žinoti tai, kad abonementai nesuteiks teisės įsigyti bilietų į šią vasarą Dariaus ir Girėno stadione vyksiančius Edo Sheerano ir Jessicos Shy koncertus, kadangi prekyba bilietais į juos prasidėjo gerokai anksčiau.

Su specialia nuolaida FK „Kauno Žalgirio“ abonementus gali įsigyti 2023-2024 m. Kauno „Žalgirio“ krepšinio sezono abonementų turėtojai, metiniai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai ir „Žalgirio“ Klubo nariai, nuolaidos laukelyje įvedę savo turimo abonemento barkodą ar į el. paštą gautą specialų nuolaidos kodą.

Abonementų prekyba vykdoma internetu bei „Žalgirio“ arenos kasoje (kasos darbo laikas I-V: 16.00–20.00 val.).

Kovo 13 d. prasidėjusi abonementų prekyba tęsis iki kovo 24 d. 23.59 val., o kovo kovo 25 d. 12 val. prasidės ir bilietų prekyba į atskiras rungtynes.

Komentarai