Mažumoje likęs „Kauno Žalgiris“ neišsaugojo pranašumo Šiauliuose 5

„TOPsport A lygos“ 4-ojo turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai nusileido FA „Šiauliai“ komandai. Glenno Stahlio auklėtiniai išvykoje pirmavo, tačiau likę mažumoje pralaimėjo rezultatu 1:2 (1:0).

Šiauliečiai per pirmas 45 minutes itin pavojingų epizodų nesukūrė. Savo ruožtu tarp žalgiriečių grėsmingu bandymu pasižymėjo Filipas Dangubičius, o 23-iąją minutę buvo pelnytas įvartis.

Po Grato Sirgėdo pakelto kampinio taikliu smūgiu pasižymėjo Armandas Kučys. Tiesa, antrame mače iš eilės įvartį pelnęs puolėjas pirmojo kėlinio pabaigoje buvo pašalintas, kadangi prieš save išvydo dvi geltonas korteles.

Antrame kėlinyje kiekybinį pranašumą turėję šiauliečiai dominavo, bet savo tikslą pasiekė tik pačioje akistatos pabaigoje. 

86-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Nauris Petkevičius asistavo Augustinui Klimavičiui, o dar po 3 minučių pergalę išplėšė savo paties nerealizuotą baudinį pakartojęs Davis Ikauniekas.

Komentarai

  1. Šančiai

    Svarbiausia, kad ,,geri’ vyrai, tipo Kalnietis, turi geras pareigas, gerą kėdę ir gerą atlyginimą…. O futbolas Žalgiriui kaip šuniui penkta koja. Bet kaip kitaip pinigėlius įsisavinti ? Štai todėl ir funkcionuoja tokia Žalgirio futbolo lūzerinė komandėlė.

  2. A G

    as irgi nesuprantu, kam ta kauno zalgirio futbolo komanta. vaizdas, kad neturi kur pinigu det…….

  3. Fan

    Reikia ginejo

  4. Kaunas

    O man atrodo kaip tik krepsiniui mazinti, futbolui dar bent pora mln idet reikia

  5. Salzburg

    Why can’t we focus on young guys from Africa, for example, rather than paying a lot of money to those who don’t show themselves properly!