FK „Kauno Žalgiris“ ir „Ramirent“ pratęsė bendradarbiavimą 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas ir įmonė „Ramirent“ pratęsė bendradarbiavimą ir 2024 m. sezonui.

Pernai prie futbolo komandos partnerių rato prisijungusi „Ramirent“ įmonė jau septynerius metus bendradarbiauja ir su „Žalgirio“ krepšinio klubu.

„Ramirent“ – didžiausia statybinės įrangos nuomos kompanija Baltijos šalyse, turinti net 54 nuomos padalinius Baltijos šalyse, įskaitant 19 esančių visoje Lietuvoje. Įrankių nuomos, įrengimo, transportavimo, projektavimo, konsultavimo, plastikinių tualetų nuomos ir valymo, bei  kitas paslaugas teikianti, ir saugos prekėmis prekiaujanti įmonė priklauso „Loxam Group“ – trečiai pagal dydį įrangos nuomos kompanijai pasaulyje.

„Kuo daugiau gerų emocijų – tuo daugiau šypsenų. Teikdami paslaugas norime, kad klientai būtų su šypsenomis, o sportas, „Žalgirio“ vardas, pergalės ir laikas su žmonėmis, kuriuos sieja bendras troškimas – irgi yra emocija. Futbolas irgi jų suteikia, stadione matome šypsenas, todėl tęsiame savo bendradarbiavimą su Kauno futbolo komanda“, – sakė „Ramirent“ atstovas Eligijus Baikauskas.

Pratęstu bendradarbiavimu džiaugėsi ir „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos prezidentas Mantas Kalnietis.

„Augant mūsų partnerių ratui yra labai svarbu, kad partnerystės naudomis toliau tikėtų ir jau esami partneriai. „Ramirent“ jau eilę metų yra su visa mūsų organizacija siejamas vardas ir esame laimingi, kad taip bus ir toliau“, – sakė klubo vadovas.

„Ramirent“ jau eilę metų taip pat prisideda ir prie „Žalgirio“ bei Eurolygos vykdomo „One Team“ projekto, kuriame kiekvienais metais dalyvauja ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai.

Komentarai