Dariaus ir Girėno stadione nusileista Vilniaus „Žalgiriui“ 3

www.alyga.lt

„TOPsport A lygoje“ „Kauno Žalgirio“ futbolininkai patyrė pralaimėjimą dvikovoje su Vilniaus „Žalgiriu“. 6-ajame ture Glenno Stahlio auklėtiniai varžovams nusileido rezultatu 0:1 (0:1).

Pirmasis kėlinys sirgalių grėsmingais epizodais nepalepino. Jo metu buvo pelnytas vienas įvartis – 29-ąją minutę Igno Plūko klaida pasinaudojęs Liviu Antalis iš toli nukreipė kamuolį į vartus.

Po pertraukos kauniečiai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau tai situacijos nepakeitė. „Žalgirio“ vartininkas Arpadas Tordai‘us tvarkėsi su gana nesudėtingomis situacijomis, kitoje aikštės pusėje I. Plūkas taip pat rimtų iššūkių neturėjo.

Rungtynių pabaigoje į kovą buvo mesti du jauni žaidėjai. „Kauno Žalgirio“ gretose pirmą kartą šiame sezone pasirodė Tomas Stelmokas, svečių gretose progos sulaukė Patrikas Matyžonokas.

Artimiausias rungtynes kauniečiai Dariaus ir Girėno stadione žais jau balandžio 7 dieną – į Kauną atvyks šalies čempionas „Panevėžys“.

Komentarai

  1. Šančiai

    Žalgirio futbolo politika yra apgailėtina. O ,,komanda“ ir visa Žalgirio futbolo KONTORA suburta, kad geriems vyrams (tipo kaip kažkoks kalnietis ) būtų geros kėdės, geri uždarbiai, kad būtų įsisavinti pinigai. Šlykštu į visa tai žiūrėti ir apie tai kalbėti…

  2. Fan

    Pura reikia atleisti uzbloga komandos pasirodymą

  3. Jo

    Iki kada galima registruoti žaidėjus reikia labai vel daug ligonių ginejo puolėjų