Futbolo gerbėjams – viliojantis balandžio mėnesio namų rungtynių rinkinys 3

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai sugrįžo į Dariaus ir Girėno stadioną, o balandį jame laukia net ketverios namų rungtynės Lietuvos čempionate.

Žalgiriečiai šį mėnesį iš viso sužais net šešerias rungtynes, o savo namų tvirtovėje jau balandžio 7 d. priims šalies čempioną „Panevėžį“.

Balandžio 10 d. į Kauną atvyks šiuo metu „TOPsport A lygoje“ visus stebinantis ir pirmaujantis Telšių „Džiugas“, balandžio 20 d. Kaune viešės Marijampolės „Sūduva“, o balandžio 24 d. kauniečiai antrą čempionato ratą pradės dvikova su Gargždų „Banga“.

„Kauno Žalgirio“ klubas futbolo gerbėjams paruošė specialų rinkinį į visas ketverias  balandžio mėnesio namų rungtynes – sutaupyti ir įsigyti bilietą į visus minėtus susitikimus galima vos nuo 21 euro, paspaudus čia.

Dariaus ir Girėno stadione rungtynių metu gerą nuotaiką kurs „G-Spot DJ’s“, tribūnose bus galima sutikti komandos talismaną „Žalgirinį“, o stadiono fanų zonoje lauks rankų darbo stalo žaidimai.

Beje, su visų Dariaus ir Girėno stadione vyksiančių rungtynių bilietu, viešasis transportas Kauno mieste 3 val. prieš renginį ir 3 val. po jo yra nemokamas.

Vaikai iki 6 metų amžiaus (būtina turėti amžių įrodantį dokumentą) imtinai į rungtynes įleidžiami nemokamai be teisės užimti atskirą sėdimą vietą. 

Bilietais į rungtynes pasirūpinti galima internetu, „Žalgirio“ arenos bilietų kasose, arba Dariaus ir Girėno stadiono bilietų kasoje, kuri duris atveria likus valandai iki rungtynių. Tiesa, kol kas stadione už bilietus atsiskaityti galima tik grynaisiais pinigais.

Komentarai

  1. Auksinis kardas

    Viliojantis bus tada, kaip bus pergaliu ir kaškiek užsiauginsit žiurova. Čia ne krepšinis, tradiciju neturit, taip kad daug dar D&G stadiko aikštěs apß..ikt teks kad žmoněs eitu.

  2. J

    Reikia žaidėjų kurie žais o ne biblinės ir bus pergalių bus fanu

  3. Gz

    Vienas iš trijų: švedas važiuoja namo. Kalnietis grįžta pas šeima. Abudu išeina