„Kauno Žalgiris“ namuose nusileido čempionams 13

Paskutinis „TOPsport A lygos“ 6-ojo turo mačas įvyko Kaune, kur vietos „Kauno Žalgiris“ savų sirgalių akivaizdoje susigrūmė su „Panevėžiu“. Dar pirmame kėlinyje mažumoje likę svečiai išsaugojo įvarčio persvarą, o rungtynes kauniečiai pralaimėjo 0:1 (0:1).

Nors pirmoje mačo pusėje abi ekipos pavojingų progų neturėjo, 25-ąją minutę į priekį išsiveržė svečiai – Ernestas Veliulis atliko rezultatyvų perdavimą, o taikliu bandymu išsiskyrė Noelis Mbo. Ne už ilgo smūgiu iš toli atsakyti bandė Filipas Dangubičius, bet Vytautas Černiauskas neklydo.

38-ąją minutę už grubią pražangą po VAR peržiūros iš aikštės buvo išvytas Jovanas Čadženovičius, o panevėžiečiai dar pirmajame kėlinyje liko žaisti mažumoje.

Kėlinio pabaigoje savąjį šansą rezultatą išlyginti turėjo Armandas Kučys, pastarojo smūgis galva tikslo nepasiekė. 61-ąją minutę Artūras Dolžnikovas atliko stiprų šūvį, bet V.Černiauskas buvo užsiėmęs gerą poziciją. Vos po kelių minučių vartų konstrukciją drebino Žano Benedičičiaus spirtas kamuolys.

Rungtynėms einant į pabaigą A.Hernandezo smūgį atrėmė varžovų vartų sargas, atšokusį kamuolį į vartus galėjęs pasiųsti A.Kučys pataikė į skersinį, F.Dangubičiaus bandymas tikslo taip pat nepasiekė.

Pasibaigus „TOPsport A lygos“ 6-ajam turui „Panevėžys iškovojo pirmąją sezono pergalę bei 5 taškais lieka 9-oje pozicijoje, tuo tarpu „Kauno Žalgiris“ su 4 taškais lieka dešimtas.

Komentarai

  1. Tomas

    Laimėti įmanoma? Pasakyki man mielas Kalnietukai, ar pergalės į Kauną.(Ne FBK Roanomo aldomą ) Dar sugryš??? Turim stadioną vienintelį Lietuvoje. Bet be pergalių

  2. Gražu

    Šudu kruva ne komanda.

  3. J

    Reikia puolėjų kurie moka mušti įvarčius

  4. A G

    Kol klaidietis ten vaidensis nieko gero nebus, va taip.

  5. To A G

    Kol tokie durniai komentuos, tol nieko nebus.

  6. :(

    Gal isformuokit nafik sita komanda neterse garbingo Zalgirio vardo. Isejo Motiejunas ir visur palaida bala paliko. Kasio komandoj puse sezono Jankis dare nesamones ir sukniso sezona, o fules komandoj su Kalno vadovavimu is karto – i dugna. Geda, visiska geda.

  7. Šančiai

    O gal būtų ir neblogai užimti paskutinę vietą čempionate ir išspręsti futbolo klausimą su Žalgiriu? Žalgiris (turiu mintyse tikrąjį Kauno Žagirį, ne persikrikštijusį į Viniaus žalgirį buvusį Vilniaus spartaką) yra krepšinio komanda ir nereikia sukūrinėti darbo vietų kažkokiems kalniečiams ir chebrytei, nereikia pinigų perpumpuoti šitai lūzerinei ,,futbolo“ ,,komandai“.

  8. Pasiūlymas

    Siūlau Kaune surengti referendumą ar Kaunui reikia Žalgirio futbolo komandos.

  9. Pasiulimui

    Čiut nenugriuvau iš juoko, gerai kad gulějau. Tu vaistu nemesk gert :)

  10. Lrn

    Su antru didziausiu biudzrtu lygoje – visiskam dugne .

  11. Jankūnas renka € ginklams

    ko čia piktinatės ? Koks jūsų reikalas, kur jankūnas su kalniečiu kiša pinigus ? Norės, Įkurs Žalgirio lgbt kriketo komandą, taigi čia jie direktoriai, o jūs kas ? Akcininhai, kad keliat balsą ?

  12. Sigis

    Pinigu plovykla veikia,toliau viakas px

  13. Heyhey

    siaip tai Kalnietis yra futbolo klubo akcininkas , ne uz dyka tapo ir jau seniai. Kas ji gali isvaryti ? Nebent jus rasysit komentarus ir uzknisit. Taigi sekmes. O jankunas cia prie ko?