Išsiskyrė „Kauno Žalgirio“ ir G.Stahlio keliai 7

Po „TOPsport A lygos“ šeštojo turo „Kauno Žalgirio“ futbolo klube įvyko pokyčiai – atsisveikinta su komandos vyr. treneriu Glennu Stahliu.

Ekipos vairą laikinai perims komandos trenerio asistentu iki šiol dirbęs ir praėjusį sezoną vyr. trenerio poste užbaigęs Nerijus Mačiulis.

Žalgiriečiai sekmadienį vakare pralaimėjo „Panevėžio“ komandai – tai buvo trečiasis žaliai baltų pralaimėjimas iš eilės.

„Gaila, kad su Glennu nepavyko startuoti taip, kaip norėjome, bet esami rezultatai ir vieta lentelėje mūsų netenkina. Dėkojame treneriui už darbą ir žiūrime į priekį“, – sakė komandos prezidentas Mantas Kalnietis.

Specialistas iš Švedijos prie komandos vairo stojo prieš 2024-ųjų sezono pradžią ir kartu su komanda per šešis turus Lietuvos čempionate iškovojo vos 4 taškus.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai prieš Telšių „Džiugą“ Dariaus ir Girėno stadione žais balandžio 10 d., 19:00 val.

Komentarai

  1. A G

    Atleist reikėjo klouna klaidierį, prezidentas jopjukmat.

  2. Kloune a g

    Tai durniau atleisk.

  3. Jankūnas nepriima grynų

    tu matai, kokias jie Kalniečiui sukūrė pareigas, prezidentas. Kaip koks lendzbergis. Eis dabar ir prisistati ės žmonėms, prezidentas. Ant jo kabineto durų parašyta prezidentas. Įdomu, dar niekas tų durų nenumyžo ?

  4. Meskit lauk kasiora

    Ir Jo draugeli mistine butybe Alex McCarthy kuris ten kaip ir visa ta hebra, bapkes dalinasi o dirbt nenori rimtai.. Buvo atvazeves agentas is 3 bundeslygos, ir tai nesutiko susitikt, Geda uz savu protegavima, spyriu buves spyriu ir liks tas klubas

  5. Valdovas

    Klausau pipagalviai. Visus atleisiu.

  6. Aiškiaregis

    Kalniečio niekas neatleis, ,,futbolo’ ,,komandos“ niekas neišformuos, nes tai sudėtinė chebrytės dalis, nes tai daugiau nieko- tik pinigėlių įsisavinimas ir pasidalinimas . Tai Kauno sistemos dalis- remkit, pildykit, aukokit, aklinai užpildykit areną, o jie jau žinoskaip geriems vyrams sukurti geras kėdes ir padalinti mūsų pinigėlius. Todėl jau kuris laikas neinu į areną, rėmiau, bet neskiriu, kaip verslininkas, nei cento šitai chebrytei išlaikyti. Kviečiu ir kitus atgauti protą….

  7. Heyhey

    iaip tai Kalnietis yra futbolo klubo akcininkas , ne uz dyka tapo ir jau seniai. Kas ji gali isvaryti ? Nebent jus rasysit komentarus ir uzknisit. Taigi sekmes. O jankunas cia prie ko? Na taip siemet surinko gana dideli biudzeta , reikia samdyti futbolo profesionalus arba sukasti dantis ir laukti kol kalnietis taps tokiu.