„Kauno Žalgirio“ pergalių seriją nutraukė „Banga“ 4

„TOPsport A lygos“ 10-ajame ture nutrūko trejų iš eilės laimėtų „Kauno Žalgirio“ rungtynių serija. Nerijaus Mačiulio komanda namuose rezultatu 0:3 (0:2) pralaimėjo Gargždų „Bangos“ futbolininkams.

Davido Afonso kariaunai mačo pradžia susiklostė fantastiškai. 2-ąją minutę Carlosas Eduardo pakėlė kampinį, o jo tautietis Antonio Lara galva nukreipė kamuolį į vartus.

Tai nebuvo pabaiga: po 4 minučių trečiame mače iš eilės pasižymėjo Valdas Paulauskas. Palangiškio baudos smūgis po grubios Igno Plūko klaidos virto įvarčiu.

„Kauno Žalgiris“ turėjo ne vieną labai gerą galimybę sugrįžti į rungtynes, tačiau vartininkas Mantas Bertašius atrėmė kelias pavojingas atakas. Sykį Filipas Dangubičius nukreipė kamuolį į tuščius vartus, visgi, „Bangos“ gynėjas apsigynė ir nuo šio išpuolio.

Savo pranašumą „Banga“ po pertraukos dar labiau įtvirtino. 63-iąją minutę po dar vieno pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo C. Eduardo. Tai buvo pirmasis vyr. trenerio Nerijaus Mačiulio pralaimėjimas esant prie „Kauno Žalgirio“ vairo.

14 taškų turinti „Banga“ pakilo į 4-ąją vietą, kauniečiai su tašku mažiau rikiuojasi penkti.

Komentarai

  1. Šančiai

    Nieko naujo- iš tų pelų nebus grūdų….

  2. Jo

    Reikia pakeisti giniejius

  3. Svarbu yra pinigu

    Kalnietis toliau megaujasi Carlsberg,o rezultatai palauks.

  4. Nu ir

    Nu geriau negu megautis kokia putkos baltika.