Dviejų įvarčių pranašumo neišlaikę žalgiriečiai pralaimėjo „TransINVEST“ 4

„TOPsport A lygos“ 12-ojo turo rungtynėse„Kauno Žalgirio“ futbolininkai neišlaikė dviejų įvarčių pranašumo ir paskutinėmis sekundėmis pralaimėjo Vilniaus rajono „TransINVEST“ ekipai. Rungtynės baigėse šeimininkų pergale rezultatu 3:2 (0:2).

Svečiai į priekį išsiveržė 14-ąją minutę, kai Gratas Sirgėdas puikiai išpildė baudos smūgį. Netrukus debiutantai galėjo atstatyti pusiausvyrą, tačiau sumaišties metu kamuolio į vartus pasiųsti nepavyko.

„Kauno Žalgiris“ pranašumą padvigubino 43-iąją minutę. Kairiajame krašte kamuolį gavęs Artūras Dolžnikovas prasiveržė arčiau vartų ir pelnė įvartį.

„TransINVEST“ ekipa atkūrė intrigą po pertraukos. 61-ąją minutę pasižymėjo puikiu baudos smūgiu išsiskyrė Linas Pilibaitis, o po 24 minučių šeimininkams šyptelėjo sėkmė.

Ernestas Stočkūnas pakėlė kampinį, Deividas Mikelionis ne itin sėkmingai atmušė kamuolį, kuris į vartus atšoko nuo Jasono Noslino nugaros.

Pergalę šeimininkai išplėšė taip pat po pakelto kampinio. Baudos aikštelėje kamuolys dėkingai atšoko Misaki Sato – japonas jį pasiuntė į vartus.

Komentarai

  1. Šančiai

    Dvasiniai susnos…. ir žaidėjai nupeipėliai… Ar dar kažkoks kalnietis vis dar vadovauja žalgirio futbolui??

  2. green white guys

    Iš sportinės organizacijos šita šutvė tapo kažkokia politinė prostitute,Jankunui ir GWB seiliams politikuoti idomiau nei kovoti dėl rezultatu.

  3. Jo

    Kalne reikia pakeisti giniejius taip žaisti gavo laimėtas rungtynes

  4. Apramins tave patikěk

    Dariaus gaidžio balsas i dangu neina, kukuriekok kitur politologas.