R.Krušnauskas: „Rinktinių pertrauką išnaudojome efektyviai“ 1

Prabėgus rinktinių pertraukai jau savaitgalį į Lietuvos futbolo stadionus ir Kauną grįžta A lygos kovos. Kovo 30 dieną „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda Kauno NFA stadione priims lygoje debiutuojantį „Panevėžio“ klubą, kuris per pirmuosius tris A lygos turus iškovojo tašką rungtynėse su „Palanga“.

Nors tarp dviejų A lygos rungtynių šį kartą yra dviejų savaičių pertrauka, Mindaugo Čepo auklėtiniai laiko veltui nešvaistė ir sunkiai dirbo treniruotėse. Tiesa, sužaisti planuotų kontrolinių rungtynių su „Jelgava“ nepavyko.

Ilgametis „Kauno Žalgirio“ puolėjas Rokas Krušnauskas tikino, kad rinktinių pertraukos metu komanda kaip reikiant padirbėjo ir yra pasiruošusi kovai dėl taškų.

„Manau, kad tą laiką išnaudojome efektyviai. Dirbome gana sunkiai ir manau, kad įvykdėme planą, kurį turėjo treneriai. Dabar jau sulaukėme iš rinktinių grįžusių žaidėjų ir į darbus kibsime pilna sudėtimi. Tikėkimės, kad ta rinktinių pertrauka mūsų neišbalansuos, nes reikia imti taškus ir kovoti dėl pergalės. Tą ir darysime“, – žalgiris.lt sakė rezultatyvų perdavimą šiame sezone jau atlikęs futbolininkas.

Pasak žalgiriečio, nors „Panevėžys“ savo sąskaitoje šiuo metu turi vos tašką, lengva su jais nebus ir reikės kovoti. Futbolininkai taip pat prisiminė paskutinį susitikimą su Marijampolės „Sūduva“, kurį komanda pralaimėjo rezultatu 0:1.

„Jie yra lygos debiutantai, nauja komanda, apie kurią nelabai daug ir žinome. Buvo jų rungtynių peržiūros, ką galėjome, tą išnagrinėjome. Jie, kaip debiutantai, vis tiek kovos iki galo ir duos rimtą kovą, tad lengva nebus. Kaip bebūtų, labiausiai žiūrime į savo žaidimą, kurį vis dar klijuojame. Paskutinės rungtynės su „Sūduva“ parodė, kad galime kovoti prieš bet kokį varžovą ir laikytis visas 90 minučių, tik Marijampolėje gal pritrūko sėkmės. Sieksime reabilituotis“, – svarstė 23-ejų žaidėjas.

Nacionalinėje futbolo akademijoje rungtynės kovo 30 dieną prasidės 13 valandą. Bilietai: http://bit.ly/KZPNVZ

Komentarai

  1. Kaunietis

    Na kol kas vien tik kalbos, o rezultatu nera…