„Kauno Žalgiris“ namuose minimaliu skirtumu nusileido vilniečiams 1

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda trečiojo A lygos turo rungtynėse namuose rezultatu 0:1 (0:1) nusileido Vilniaus „Žalgirio“ komandai. Tai buvo antrasis kauniečių pralaimėjimas iš eilės.

Komandos treneris Rokas Garastas po praėjusių rungtynių su Marijampolės „Sūduva“ startinėje sudėtyje atliko tris keitimus ir bent jau pirmojo kėlinio metu tai veikė puikiai – žalgiriečiai žaidė pavojingiau ir aštriau, tačiau sukurti itin pavojingų epizodų nepavyko. Įsiminti galėjo klastingas Grato Sirgėdo smūgis iš toli.

Nors svečiai iš sostinės progų praktiškai neturėjo, įvartį vis tik pelnė kėlinio pabaigoje. Po kauniečių klaidos prie savųjų vartų įvartį pelnė Hugo Videmontas.

Antrojo kėlinio pradžioje į aikštę įleistas Philipas Otele ilgai netruko ir turėjo fantastišką progą pasižymėti – po kampinio legionierius galva smūgiavo į vartus, tačiau kamuolį atrėmė varžovų vartininkas.

Rungtynes abi komandos baigė mažumoje – „Kauno Žalgirio“ komandoje rungtynių nebaigė Rimvydas Sadauskas, Vilniaus – Modestas Vorobjovas.

Rungtynių pabaigoje Kauno ekipa turėjo puikių progų pasižymėti – pavojingą baudos smūgį atliko Jurijus Bušmanas, nesėkmingai iš pakankamai arti smūgiavo ir Linas Pilibaitis.

Artimiausias namų rungtynes „Kauno Žalgiris“ birželio 13 dieną 13 valandą žais su „Panevėžio“ komanda.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Ua ha ha… Sveikinimai klubui, pasirinkusiam sita „treneri“ ?? Po fukso su kliteriais turbut pamanet, kad esate aiskiaregiai?? Apgailetina… ?