„Kauno Žalgirio“ futbolininkų sąskaitoje — ketvirta pergalė iš eilės 1

„Kauno Žalgirio“ futbolininkų sąskaitoje — ketvirtoji pergalė Optibet A lygos čempionate. Žalgiriečiai išvykoje rezultatu 2:1 (1:1) įveikė Kėdainių „Nevėžio“ komandą.

Susitikimui komandos vyr. treneris Rokas Garastas išrykiavo kiek neįprastą startinę vienuolikę. Joje nebuvo Philipo Otele, Grato Sirgėdo, Michaelo Thuique ir Rudinilsono Silvos, o jų vietas užėmė Emmanuelis Davidas, Domantas Putrius, Linas Pilibaitis ir Rimvydas Sadauskas.

Nors kauniečiai nuo pas susitikimo pradžios perėmė kamuolio kontrolę, pirmieji pasižymėjo aikštės šeimininkai. Ataką kraštu surengę „Nevėžio“ futbolininkai pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, o ten kamuolį į vartus nukreipė Aretas Gėgžna.

Išlyginamojo įvarčio laukti teko beveik pusę valandos. Viena iš gausybės žaliai baltų atakų baigėsi puikiu Egidijaus Vaitkūno perdavimu ir L.Pilibaičio įvarčiu galva.

Po pertraukos į aikštę iškart žengė G.Sirgėdas ir P.Otele, o svečių atakos dar labiau suintensyvėjo. Iš pradžių G.Sirgėdas smūgiavo į varžovų vartų skersinį, o vėliau ir pelnė įvartį bei išvedė komandą į priekį — 2:1.

Dar kartą pavojingai smūgiavo Emmanuelis Davidas, progelę turėjo ir Karolis Šilkaitis. Geriausia proga vis tik priklausė po keitimo aikštėje taip pat pasirodžiusiam M.Thuique, kurio smūgiuotas kamuolys kliudė varžovų vartų sargą. Jau per pridėtą laiką virš vartų smūgiavo ir Deitonas Vinckus.

Komentarai

  1. Futbol

    Reikia ginejiu reikia geresnių