Startavo bilietų prekyba į „Kauno Žalgirio“ namų rungtynes 0

Savaitės pradžioje „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas pradėjo prekybą bilietais į artimiausias namų rungtynes su Telšių „Džiugu“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Dvikova su šiame sezone kol kas stebinančia „Džiugo“ ekipa gegužės 15 dieną prasidės 13 valandą, o susitikimas su čempionate šiuo metu pirmaujančia „Sūduva“ gegužės 20 dieną startuos 18 valandą.

Šias Optibet A lygos rungtynes žalgiriečiai jau žais „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione — tai bus pirmosios šio sezono namų rungtynės Kaune. Iki šiol žalgiriečiai rungtyniavo Marijampolėje ir išvykose. Vienerios rungtynės vyko ir Kaune, tačiau tą kartą šeimininkė buvo „Hegelmann“ ekipa.

Nuo balandžio 19 d. sporto renginiuose Lietuvoje gali lankytis ne daugiau kaip 150 žiūrovų, o bilietus į rungtynes įsigyti galima tik internetu.

Žiūrovai į stadioną bus įleidžiami ne anksčiau nei 30 min. iki rungtynių pradžios. Žiūrovai stadione privalo laikytis saugaus ne mažesnio kaip 2 metro atstumo vienas nuo kito ar nuo kitų asmenų grupių, o vyresniems nei 6 metų žiūrovams privaloma stadione dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones. 

Beje, pigesnius bilietus į rungtynes gali įsigyti „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Bilietus įsigyti galite paspaudę čia.

Komentarai