Startavo prekyba bilietais į „Kauno Žalgirio“ rungtynes su „Europa“ 3

Futbolo aistruoliai jau gali įsigyti bilietus į „Kauno Žalgirio“ ir „Europa“ komandų UEFA Europos Konferencijų lygos pirmojo atrankos etapo atsakomąsias rungtynes Marijampolėje.

Gibraltare ketvirtadienį rungtynės baigėsi be įvarčių – 0:0, o tai reiškia, kad Marijampolėje pergalę iškovojusi komanda žengs į antrą atrankos etapą, kuriame lauktų „Glentoran“ (Šiaurės Airija) ir „The New Saints“ (Velsas) poros nugalėtojai. Pirmosios šių komandų rungtynės taip pat baigėsi lygiosiomis (1:1).

„Kauno Žalgiris“ su svečiais iš Gibraltaro liepos 15 dieną susitiks Marijampolės „Hikvision“ arenoje, adresu Kauno g. 125, Marijampolė.

Rungtynės prasidės 19 valandą, o bilietus nuo penktadienio sirgaliai įsigyti gali bilietai.lt kasose arba internetu paspaudę čia.

Įsigyjant bilietus iš anksto, moksleiviams, studentams, senjorams ir žmonėms su negalia taikoma nuolaida (prie įėjimo į stadioną būtina pateikti teisę į nuolaidą pagrindžiantį dokumentą).

Bilietais bus prekiaujama ir rungtynių dieną prie stadiono, bet nuolaidos taikomos nebus.

Vaikai iki 7 metų amžiaus (būtina turėti amžių įrodantį dokumentą) imtinai į rungtynes įleidžiami nemokamai be teisės užimti atskirą sėdimą vietą.

Apsaugines kaukes dėvėti stadione rekomenduojama, taip pat rekomenduojama laikytis saugaus atstumo nuo kitų žiūrovų, dezinfekuoti rankas ir laikytis kitų priemonių, kurios padėtų apsisaugoti nuo koronaviruso.

Viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.) turintys aistruoliai prašomi į rungtynių vietą nevykti.

Komentarai

  1. Vilius

    10 euru i KAUNO klubo varzybas MARIJAMPOLEJ?jus gal juokaujat?Padarykit uz dyka, bet ir tai ateis koks 50 zmoniu.

  2. Darius

    nusisikt ant jusu rekomendaciju

  3. LIETUVA

    Liepos 13-ai dienai 9:30 nupirkti 29 bilietai . Autobusą užsakykit, kad liaudis nors galėtų pasiekti tą Marijampolę. Tai tada nors paprastų žmonių atsiras ,kurie norės tokiu būdu nuvykti į rungtynes.