„Kauno Žalgiris“ užbaigė bronzinį sezoną 1

Lietuvos futbolo A lygoje bronzos medalius iškovojęs „Kauno Žalgiris“ užbaigė sezoną. Kauniečiai paskutinėse rungtynėse rezultatu 0:1 (0:0) pralaimėjo Gargždų „Bangos“ komandai.

Pirmasis kėlinys rungtynėse buvo pakankamai lygus, o mažiau žaidžiančiais arba A lygoje debiutuojančiais jaunais futbolininkais rėmęsi žalgiriečiai turėjo keletą pavojingų epizodų.

Antroje dvikovos dalyje žalgiriečiai startavo užtikrintai, kūrė progas, o vėliau varžovams šiek tiek atidavė iniciatyvą.

Aktyviai varžovų vartus atakavę gargždiškiai šventė vėlyvą pergalę. Po keitimo į aikštę išėjęs Karolis Žebrauskas 84 minutę puikiu smūgiu įveikė vartininką.

Turnyro lentelėje „Banga“ (36 tšk.) užėmė septintą vietą ir aplenkė tiek pat taškų surinkusį Telšių „Džiugą“ bei iš čempionato iškritusią Alytaus „Dainavą“ (35 tšk.). „Kauno Žalgiris“ (63 tšk.) pirmenybes užbaigė užimdamas trečią vietą.

Komentarai

  1. Antanas

    Nesidomiu bet speju leido jiems laimeti, nes butu like paskutiniai ir iskrite is lygos. Zinoma nekeista kad paskutinese isleido jaunus zaidejus bet vistiek nei siaip ne taip atrodo