„Kauno Žalgirio“ sezono starte – pralaimėjimas 5

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai „Optibet A lygos“ starte patyrė nesėkmę. Žalgiriečiai rezultatu 1:2 (0:0) nusileido Kauno rajono „Hegelmann“ ekipai.

Pirmasis kėlinys pavojingais epizodais neįsiminė. Bene vienintelė gresmingesnė situacija buvo, kai Gratas Sirgėdas kėlė kampinį ir kamuolys skriejo į vartų plotą, bet kamuolys vartuose taip ir nepabuvojo.

53-ąją rungtynių minutę, po Marko Pejičiaus perdavimo iš krašto, įvartį pelnė Gratas Sirgėdas – 1:0.

Praleidę įvartį „Hegelmann“ futbolininkai perėmė iniciatyvą ir kėlė daug problemų žalgiriečiams, kurie kiek daugiau atsitraukė.

69-ąją minutę, po didelės sumaišties Roko Garasto auklėtinių aikštelėje, krito daug diskusijų sukėlęs įvartis, kurio autoriumi tapo Ignas Kružikas.

Kai rezultatas tapo lygus, abi komandos pradėjo žaisti dar atviresnį futbolą ir veiksmas nuolat kėlėsi nuo vienų vartų, prie kitų.

Vis tik, pirmasis sezono derbis žaliai baltiems nesusiklostė – „Hegelmann“ ekipai pergalę pirmą pridėto laiko minutę lėmė Viliaus Armanavičiaus smūgis.

Startinė „Kauno Žalgirio“ sudėtis: D.Mikelionis, E.Vaitkūnas, E.Girdvainis, M.Dapkus, M.Pejičius, E.Kloniūnas, D.Naah, K.Šilkaitis, G.Sirgėdas, B.Anisas ir M.Thuique.

Po keitimo aikštėje pasirodė Y.Suwa, L.Pilibaitis ir R.Trotmanas.

Komentarai

  1. Algirdas

    Jau pradeda nervinti įsisenėjusi liga: įmušamas įvartis ir tada kažkodėl sustoja atakuojantis žaidimas,atsitraukiama. O gintis tai nelabai. A-ū treneri. Trečią sezoną lipat ant to pačio grėblio. Kada praleidžiami lemiami įvarčiai? 85-90 min. ir vėliau.Laikas daryti išvadas.

  2. Ž

    Labai nuvylėte :/ keisti trenerio sprendimai pradėti rungtynes su tais pačiais žaidėjais iš praeito sezono. Keitimai per vėlai, žaidimas nepagerėjo… reikia tikrai dar sustiprint komandą kuo geresnės kvalifikacijos futbolistais, nes nusimato daug liūdesio šiame sezone :(

  3. Šančiai

    Nuvylėte. Silpna gynėjų grandis ir mąstymo mažoka… Ko norėti- kokie pinigai, tokie ir žaidėjai. kiek galim- tiek mokam atitinkamo lygio ir kainos žaidėjams. Čia juk ne furų juodas verslas….

  4. Kaunas

    Tai kur tas Bahlouli buvo?

  5. Linas

    Vis dar nesuprantama, kad komandos formavima reikia pradeti nuo trenerio ir rezultatas akivaizdus…Na, bet jei tenkina 3-5 vieta tiks ir toks…