Keliauk kaip žalgirietis: sirgaliai į Eurolygos išvykos rungtynes kviečiami skristi tuo pačiu lėktuvu 5

Visus bilietus į Eurolygos startą „Žalgirio“ arenoje iššlavę Kauno „Žalgirio“ sirgaliai komandą gali palaikyti ne tik namuose, bet ir išvykose. Tuo ir toliau rūpinasi daugkartinių Lietuvos čempionų partneris – kelionių organizatorius „West Express“ jau ne pirmą sezoną kviečiantis vienu lėktuvu kartu su žalgiriečiais vykti į Eurolygos rungtynes užsienyje.

Skrydžiai vykdomi dideliais ir patogiais „Boeing“ tipo lėktuvais, tad juose skrydžio metu komfortiškai jaučiasi ne tik keleiviai, bet ir krepšininkai su treneriais.

„Turizmo rinkoje skaičiuojame 31-us metus, tad galime didžiuotis didelę patirtį sukaupusiais kelionių ekspertais, kurie rūpinasi visos krepšinio komandos kelionėmis. Džiugu, kad kartu su komanda gali skristi ir krepšinio entuziastai. Šiemet atnaujintoje kelionių rezervacijų sistemoje galime pasiūlyti dar lankstesnį išvykų pasirinkimo modelį bei padėti sukomplektuoti kelionę pagal individualius poreikius“, – sako kelionių organizatoriaus „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas.

„West Express“ svetainėje galima įsigyti kelionės paslaugas nuo skrydžio bilieto su žalgiriečiais iki pilno kelionės paketo su įskaičiuotu viešbučiu, pervežimu ir, žinoma, rungtynių bilietais.

„Praėjusių metų tendencijos parodė, kad su komanda keliauja ne tik krepšinio gerbėjai, kartu tai tampa galimybe skatinti įmonių darbuotojus ar suplanuoti komandos motyvacinę išvyką. Įmonių vadovai bei personalo skyrių atstovai gali būti ramūs, kad jų kolektyvo nariai grįš pasikrovę pozityvių emocijų“, – teigia R.Ušeckas.

Artimiausia kelionė žalgiriečių laukia į Boloniją, kur spalio 5 d. bus žaidžiamos Eurolygos pirmojo turo rungtynės su vietos „Virtus“ komanda.

„Jau tapo įprasta, kad išvykoje į salę įžengusi komanda sulaukia žaliai-baltų palaikymo. Krepšininkams turėti užnugarį kiekvienoje Eurolygos arenoje yra labai svarbu. Praėjusį sezoną Ispanijoje ar Vokietijoje mūsų sirgaliai buvo itin garsūs ir kartais pranokdavo net šeimininkų aistruolius. Tikimės, kad šiais metais kelionių geografija dar labiau išsiplės – vykti i išvykas kartu su žalgiriečiais yra puiki galimybė pajausti tikros Eurolygos išvykos skonį“, – keliauti kartu su komanda kviečia „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Spalio mėnesį „Žalgirio“ dar laukia dviguba išvyka į Ispaniją, kur spalio 17 d. kauniečiai susitiks su Madrido „Real“, o spalio 19 d. – su Vitorijos „Baskonia“ ekipa.

Lapkritį žalgiriečiai dukart skris į Atėnus. Lapkričio 15 d. bus žaidžiamos rungtynės su „Panathinaikos“ krepšininkais, o lapkričio 24 d. šalia Atėnų esančiame Pirėjuje laukia susitikimas su „Olympiacos“ komanda.

Žiemos išvakarėse, lapkričio 30 d., Lietuvos čempionus bus galima palaikyti Milane. Iš anksto bus galima apsilankyti ir šio sezono finalo ketvertą organizuosiančioje Berlyno arenoje, kurioje „Žalgiris“ gruodžio 5 d. susigrums su vietos ALBA komanda.

Visa informacija apie kelionių įsigijimą: https://www.westexpress.lt/keliaukite-su-zalgiriu.

Komentarai

  1. Darius

    kaip suprasti „dviguba isvyka i Ispanija“, dviguba isvyka jau pati savaime yra neligiska, nes isvyka yra vienaskaita, o dviguba yra daugiskaita. Kaip visada portalo mergaites pacios nesupranta ka paraso. Jums, mergaites, paaiskinsiu, kad jei Jonas is Kauno nuvaziuoja i Moletus, kur 11 spalio susitinka su Maryte, o 13 spalio su Onute, tai Jono isvyka nera dviguba, nes vyksta jis i Moletus tik karta. Na bet sio portalo mergaites kazin ar supras. Joms tas vargu ar svarbu, Mergaites galvoja, kad jei jos nuskrido i Ispanija ir aplanke Barselona, Madrida ir Saragosa, tai atliko triguba isvyka.

  2. Dariau

    Tu esi ilgaausis.

  3. Neverta

    Neatrašiněkit jus tam vědarui. Ten palata verkia, beprasmiška.

  4. Darius

    Visiškas impotentas visom prasmėm.

  5. :(

    Apie lkl rungtynes. Komanda atrodo tragiškai, eurolyga ant nosies, papildymo nėra. Atrodo, optimizmas tuoj išgaruos, nes net namie lkle vargsta. Pirmos rungtynės prie savų žiūrovų, o jie taip net nesistengia. Tai ko ten eit jų palaikyt išvis. Ir taškų barstyt negalima, nes rytas, vilkai atrodo gerai, lietkabelis irgi įsižais.