Žalgirisshop parduotuvėse – Kalėdinių dovanų kolekcija 0

Šiame sezone komandos logotipą atnaujinęs ir atributikos pasiūlą išplėtęs Kauno „Žalgirio“ klubas skuba į pagalbą visiems, vis dar ieškantiems kalėdinių dovanų savo artimiesiems bei draugams.

Prieš kelias dienas buvo pristatyta gatvės stiliaus „Žalgiris Street“ atributikos kolekcija, sudaryta iš keturių skirtingų trijų spalvų dizainų, šešių skirtingų „oversized“ drabužių ir keleto aksesuarų.

Dabar Lietuvos čempionai skelbia apie kalėdinių dovanų kolekciją, kurioje galima rasti ir jau minėtą „Žalgiris Street“ atributikos liniją.

Kalėdinių dovanų kolekcijoje šiemet kaip niekad daug pasirinkimo, kuris dovanų pirkimą „Žalgirio“ gerbėjams padaro gerokai paprastesniu.

Tikram „Žalgirio“ sirgaliui garantuotai patiks šventiškai supakuotas „Žalgiris Insider“ Klubo nario rinkinys, kuriame kiekvienas ras Klubo nario šaliką, „Žalgirio“ ženkliuką, lipduką, žalgiriečio sveikinimą bei su rinkinyje esančiu specialiu kodu aktyvuojamą 1 metų „Žalgiris Insider“ Klubo nario prenumerata.

„Žalgirisshop.lt“ parduotuvėse apsilankę Kauno „Žalgirio“ gerbėjai jau spėjo pamėgti žalgirietiškus kalėdinius megztinius ir kepures, kurios puikiai tiks ne tik pasipuošti „Žalgirio“ rungtynių metu, bet ir visu šaltuoju metų laikotarpiu.

Šventiniu laikotarpiu taip pat galioja dar viena kalėdinė akcija – kiekvienam perkančiam „Žalgirio“ džemperį, dovanų atiteks juoda „Žalgirio“ gertuvė.

Savo savininkų laukia ir naujo dizaino „Žalgirio“ laikrodis, kuris bus išleistas tik 2000 vnt. tiražu, o kiekvienas jų turės savo unikalų serijos numerį.

Kaip ir kasmet, kalėdinių dovanų kolekcija taip pat neįsivaizduojama ir be naujojo 2024 m. „Žalgirio“ kalendoriaus.

Puikiu pasirinkimu gali tapti ir bilietai į 2024 m. pradžioje „Žalgirio“ arenoje vyksiančias Eurolygos rungtynes su Berlyno ALBA komanda.

Komentarai