Į dirbtinio intelekto erą žengiantis „Samsung“ kartu su „Žalgiriu“ pristato dar vieną naujieną 1

Technologijų bendrovė „Samsung“ ir Kauno „Žalgirio“ klubas pratęsė bendradarbiavimą, išleisdami į rinką riboto tiražo „Samsung Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“ rinkinį, į kurį įeina „Galaxy S24“ išmanusis telefonas, „Burga“ sukurtas unikalaus dizaino telefono dėklas ir apsauginis stiklas.

Vakar kartu su naujausiais „Galaxy S24 Ultra“, „Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24“ išmaniaisiais telefonais buvo pristatytas ir „Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“ modelis. Visi šie išmanieji telefonai mobiliąją patirtį sustiprins su „Galaxy AI“ dirbtiniu intelektu.

„Galaxy S“ serija žengia į naują erą, kuri visiems laikams pakeis tai, kaip mes naudojamės mobiliuoju telefonu. Dirbtinis intelektas sustiprins beveik kiekvieną „Galaxy S24“ serijos įrenginio aspektą – nuo galimybės bendrauti be jokių kliūčių su išmaniuoju teksto ir skambučių vertimu iki maksimalios kūrybinės laisvės ir naujų naršymo galimybių.

„Malonu, kad „Samsung“ ir „Žalgirio“ partnerystė 2023 metais buvo itin teigiamai įvertinta krepšinio aistruolių ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje ir Estijoje. Dėjome daug pastangų, kad antrasis „Žalgiris Limited Edition“ modelis būtų išleistas kartu su visais naujausiais „Galaxy S24“ serijos išmaniaisiais bei integruotu „Galaxy AI“ funkcionalumu, atveriančiu naujus būdus kurti, atlikti užduotis bei leisti laisvalaikį“, – teigė Vaidas Bielinis, „Samsung Electronics Baltics“ B2B vadovas.

Pratęstu bendradarbiavimu džiaugėsi ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

„Džiaugiamės, kad bendradarbiavimą su „Samsung“ pratęsiame pristatydami „Samsung Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“ rinkinį. Bendradarbiavimas su pasauliniais prekės ženklais ir rinkos lyderiais yra mūsų prioritetas, todėl esame labai laimingi galėdami pasiūlyti „Žalgirio“ sirgaliams ir „Samsung“ vartotojams išskirtinį paketą, kuriame derinamos pažangiausios technologijos ir unikalus „Žalgirio“ dizainas. Tikime, kad šis riboto leidimo rinkinys dar labiau sustiprins „Samsung“ ir Kauno „Žalgirio“ ryšį, o sirgaliams suteiks ypatingą būdą pademonstruoti savo palaikymą mūsų komandai“, – sakė P.Jankūnas.

Riboto leidimo rinkinį sudaro: išmanusis telefonas „Galaxy S24 128GB Black“ su prailginta 3 metų garantija, „Burga“ sukurtas unikalaus dizaino apsauginis dėklas, „PanzerGlass“ apsauginis stiklas, „Žalgirio“ turinys bei 12 mėnėsių „Žalgiris Insider“ prenumerata.

Išankstinius „Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“ užsakymus nuo sausio 18 d. priima „Samsung“ parduotuvės bei Žalgirisshop.lt, įrenginiai klientus pasieks nuo 2024 m. sausio 30 d.

Dar vieną išskirtinę progą į savo rankas paimti naująjį išmanųjį telefoną turės ir sausio 31 d. Eurolygos rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda apsilankę „Žalgirio“ aistruoliai, vienam iš kurių burtų keliu atiteks naujutėlaitis „Samsung Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“ rinkinys.

Paverskite kasdienę patirtį išskirtine

„Galaxy AI“ pristato patobulintą dirbtinį intelektą (DI), kuriuo siekiama gerinti kiekvieną gyvenimo aspektą bei kone svarbiausią telefono funkciją – komunikaciją.

DI paremta funkcija ypač naudinga tada, kai reikia bendrauti iškilus kalbos barjerams: DI pagelbės ir tiems, kuriems šiek tiek trūksta konkrečios kalbos žinių, ir tiems, kurie ta kalba iš viso negali susišnekėti.

Bendraukite su studentu ar kolega iš užsienio ar rezervuokite viešbutį kitoje šalyje – tai padaryti lengva naudojant „Live Translate“ („Tiesioginis vertimas“) funkciją – realaus laiko balso ir teksto vertimo programą, pritaikytą telefono skambučiams ir pranešimams.

Naudodami „Interpreter“ („Vertėjas“), tiesioginius pokalbius galite akimirksniu išversti padalytame ekrane. Taip vienas priešais kitą stovintys asmenys gali perskaityti kito asmens pasakyto sakinio transkripciją. Ši funkcija veikia ir nenaudojant mobiliųjų duomenų ar „Wi-Fi“.

Pranešimuose ir kitose programėlėse „Chat Assist“ („Pokalbių pagalba“) gali padėti pakoreguoti pokalbius, kad šie skambėtų taip, kaip labiausiai tinka tam tikromis aplinkybėmis: pvz., jei norite nusiųsti mandagią žinutę bendradarbiui arba parašyti trumpą, bet skambią frazę socialiniuose  tinkluose. Į „Samsung“ klaviatūrą integruotas DI taip pat gali realiuoju laiku išversti žinutes, el. laiškus ir kt. pranešimus iš ir į numatytų 13 kalbų.

Darbus taip pat palengvina „Samsung Notes“ funkcija „Note Assist“ („Pastabų pagalba“). Ji gali generuoti DI santraukas, padėti kurti šablonus.

Naujoji išmaniųjų įrenginių serija žymi svarbų etapą naršymo istorijoje – tai pirmieji telefonai, kuriuose debiutavo su „Google“ sukurta intuityvi, gestais valdoma „Circle to Search“ („Apibraukite ir ieškokite“) funkcija. Ilgai paspaudę pradžios mygtuką, galite apvesti, paryškinti, brūkštelėti ar paliesti bet kokį objektą savo „Galaxy S24“ ekrane ir akimirksniu gauti objekto paieškos rezultatus. Jei draugo socialinės medijos įrašo fone pamatysite gražią lankytiną vietą arba „YouTube Shorts“ vaizdo įrašuose neįtikėtinai įdomų faktą, turėsite galimybę greitai sužinoti daugiau neišeidami iš atvertos programėlės.

Išlaisvinkite kūrybiškumą ir atraskite pasaulį naujais būdais

„Galaxy S24 ProVisual Engine“ – tai išsamus DI įrankių rinkinys, kuris pakeičia vaizdų fiksavimo galimybes ir suteikia didesnę kūrybinę laisvę kiekviename žingsnyje – nuo kadro paruošimo iki dalijimosi juo socialiniame tinkle.

Dėl patobulintų naktinės fotografijos galimybių nuotraukos ir vaizdo įrašai, padaryti naudojant „Galaxy S24 Space Zoom“, išlieka puikūs bet kokiomis sąlygomis, net ir priartinus vaizdą.

Įamžinus puikius vaizdus, naujoviškais „Galaxy AI“ redagavimo įrankiais galima lengvai redaguoti nuotraukas, pavyzdžiui, ištrinti objektus, iš naujo juos įkomponuoti ir atkurti. Kad naudotojai turėtų dar daugiau kūrybinės kontrolės ir laisvės, funkcija „Generative Edit“ („Generatyvinis redagavimas“) gali užpildyti vaizdo fono dalis naudojant DI generuojamus elementus.

Ir nors prisiminimų fiksavimas yra viena svarbiausių telefono funkcijų, dalijimasis tais prisiminimais su pasauliu yra ne mažiau reikšmingas. Nuo šiol trečiųjų šalių socialinių tinklų programėlės visiškai išnaudos „Galaxy AI“ kameros sistemą: jos funkcijos tiesiogiai integruojamos į mobiliąsias programėles, tokias kaip „Instagram“ , kad jose galėtumėte dalytis aukščiausios kokybės kadrais.

Inovatyvus saugumas ir papildomas žingsnis tvarumo link

Ilgalaikis technologijų bendrovės įsipareigojimas suteikti naudotojams galimybę adaptuoti ir valdyti savo įrenginį tęsiasi ir DI eroje. „Galaxy S24“ naudotojai gali visiškai kontroliuoti, kiek jie leidžia savo duomenims pagerinti dirbtinio intelekto patirtį. Pavyzdžiui, naudojantis „Advanced Intelligence“ nustatymais, galima išjungti internetinį duomenų apdorojimą AI funkcijoms.

„Knox Matrix“ – tai viską apjungianti saugi erdvė, kurioje vietoje slaptažodžių naudojami saugumo raktai. Jie suteikia patogią ir saugią prieigą prie naudotojų registruotų svetainių ir programėlių visuose patikimuose įrenginiuose. Prisijungimui naudojami skaitmeniniai prisijungimo duomenys, kurie padeda apsisaugoti nuo kibernetinių sukčių atakų.

„Galaxy S24“ toliau didina perdirbtų medžiagų naudojimą „Galaxy“ įrenginiuose – vidiniams ir išoriniams komponentams naudojamas perdirbtas plastikas, stiklas ir aliuminis.

Technologijų gigantė žengia dar vienu žingsniu į priekį. Pirmą kartą išmanieji „Galaxy S24“ įrenginiai turi komponentus, pagamintus iš perdirbto kobalto ir retųjų žemės elementų.

„Galaxy S24“ taip pat yra pirmasis „Galaxy S“ serijos telefonas, kuriam sukurti panaudotas perdirbtas plienas ir termoplastinis poliuretanas (TPU).

 

Komentarai

  1. uz globalistų

    pinigus parsidavęs klubas dabar jau reklamuoja dirbtinį intelektą