„Žalgirisshop.lt“ parduotuvėse – nauja atributikos kolekcija su „OG Version“ 0

2023–2024 m. sezone didelį dėmesį komandos įvaizdžiui ir atributikos įvairovei skiriantis Kauno „Žalgiris“ pristato dar vieną naujovę.

„Žalgirisshop.lt“ parduotuvėse jau netrukus pasirodys nauja, istorinių pergalių įkvėpta ir nepavaldi laikui, „Timeless: Žalgiris x OG“ atributikos kolekcija.

Kartu su populiariu Lietuvos muzikos atlikėju „OG Version“ šią kolekciją sukūrė Erikas Mališauskas.

„Esu kaunietis ir nuo mažens siekiau tapti krepšininku, o gal net ir „Žalgirio“ žaidėju. Gyvenimas taip susiklostė, kad sportininku tapti nepavyko dėl įvairių sveikatos problemų, tačiau atsirado nereali proga išreikšti savo mintis ir idėjas kitaip. „Žalgirio“ žaidimą stebiu jau daugiau nei 15 metų, todėl atsiradus pasiūlymui prisidėti prie atributikos kūrimo, iškart puoliau prie įgyvendinimo ir susisiekiau su Eriku dėl kolekcijos dizaino. Jau po pirmo susitikimo radome bendrą kalbą ir ilgai netrukus turėjome pirmus dizaino variantus“, – apie užsimezgusį bendradarbiavimą sakė „OG Version“.

Nuolat „Žalgirio“ rungtynėse besilankantis ir savo kūriniuose krepšinio fragmentus nuolat naudojantis „OG Version“ vylėsi, kad ši kolekcija padės dar labiau išlaisvinti „Žalgirio“ gerbėjų stilių.

„Noriu ir toliau populiarinti krepšinį ir klubą – ypač jaunimo tarpe. Šia kolekcija norime parodyti, kad amžius ar stilius nėra svarbus, palaikant mylimą klubą. Norime, kad „Žalgirio“ atributika būtų vilkima ne vien tik einant į rungtynes. Tikiuosi eidamas gatve pamatyti žmones, dėvinčius šią kolekciją“, – sakė atlikėjas.

Dizaineris E.Mališauskas, kurdamas kolekciją, inspiracijos sėmėsi ir iš krepšinio istorijos.

„Jau pirmojo susitikimo su OG metu sutarėme, kad nesivaikysime tendencijų, o pati kolekcija turi būti nepavaldi laikui. Mane inspiravo auksiniai NBA laikai, žaidėjų kultas – Michaelas Jordanas, Kobe Bryantas. Dizainuose pamatysite ir „Žalgirio“ legendas kaip Arvydas Sabonis, ir istorines pergales“, – pasakojo dizaineris.

Kolekcija yra sudaryta iš aštuonių skirtingų marškinėlių, trijų „hudžių“, džemperio be kapišono, keturių „oversized“ šalikų ir sidabrinio pakabuko su 87 įstatytais cirkoniais.

„Kurdamas šiuos rūbus turėjau tikslą, kad jie būtų ne tik rungtynių dienos atributas, tačiau būtų nešiojami kone kasdien, bet kokia proga“, – pridūrė E.Mališauskas.

Pirmieji pasipuošti naujosios kolekcijos atributika jau dabar gali „Žalgiris Insider“ Metinio ir Klubo planų turėtojai. Vieša prekyba startuos kovo 19 dieną.

Komentarai