Pavasarinė naujiena – „Žalgirio“ licencinių produktų šeimą papildė dviratis 3

Kauno „Žalgirio“ licencinių produktų krepšelį papildė dar viena naujiena. Gryname ore laiką mėgstantys leisti komandos sirgaliai jau gali išbandyti išskirtinius „Romet“ dviračius.

Riboto leidimo kalnų dviratis „Romet ŽALGIRIS R6“ pasižymi tvirtu aliuminio rėmu, galingais hidrauliniais „Shimano“ diskais ir patikimomis važiuoklės dalimis. Puikų sukibimą su danga užtikrina „Michelin Country A.T. 26″ padangos, o svarbiausia dviratis yra papuoštas Lietuvos čempionų dizaino elementais.

Unikalią galimybę džiaugtis ir įsigyti vienetinius „Žalgirio“ dviračius dovanoja bikko.lt, oficialus dviračių gamintojo „Romet“ atstovas Lietuvoje, kurio asortimente platus kalnų, miesto, plento ir kitų dviračių pasirinkimas.

Jau daugiau nei 100 metų „Romet“ kuria dviračius, skirtus tiek pradedantiems, tiek patyrusiems dviratininkams. Šis, vienas didžiausių dviračių gamintojų Lenkijoje, siekia, kad kiekvienas dviratininkas galėtų rasti sau labiausiai tinkantį dviratį – laisvalaikiui, sportui ar kasdieniam susisiekimui.

Džiugina ir tai, kad ilgametė „Romet“ dviračių gaminimo patirtis puikiai dera su moderniausiomis ir naujausiomis pasaulio technologijomis, kurios taikomos kuriant šiuolaikiškus, kokybiškus ir ilgaamžius dviračius.

Dabar pat vieną tokių, specialiai „Žalgirio“ atributika ženklintą, „Romet“ dviratį gali įsigyti ir krepšinio gerbėjai.

Komentarai

  1. ko

    nepadarysi, kad tik išlupti iš žmonių pinigus, lauksime naujų licenzinių prekių, keptuvių, grindų skudurų, balėjų pirčiai, kandonų, šiukšlių kibirų, ausų krapštukų, tualetinio popieriaus, grėblių ir kitų naudingų daiktų.

  2. tiesa

    dar būt gerai licenzijuotų prekių šeimą papildyti žaliais kareiviškais batais, nes mūs valstybėlė juk labai nori tapti Ukraina, sako nepavarkime būti Ukraina. Sirgaliai, įsigiję kareiviškus batus, pakviesti kariniams mokymams išdidžiai galės atsisakyti valdiškos avalynės sakydami savo turiu ! Beje, kada į armiją ruošiasi eiti Paulius Jankūnas, kuriam pinigas taip drąsko kišenę, o sąžinė graužia, kad net peticiją pasirašė už dar didesnius mokesčius

  3. manau

    Jankūnas pirmu numeriu į karinius apmokymus turėtų išleisti tą darbuotoją, kuris surado Sumnerį ir, aišku, apmokėti iš klubo sąskaitos už penkias pirmas jo buvimo tarnyboje dienas, kaip cia vakar siūlė visiems darbdaviams. Na paskui, aišku, išeiti į apmokymus ir pačiam ir apsimokėti jau iš savų viską iki paskutinio cento ir dar pridėti, juk toks patriotas. Tiesa, jis, kaip aukštesnio intelekto ir didesniųpajamų, prieš karuomenę būtinai turėtų apsilankyti eilinio dūrio į petį.