Dubleriai dar kartą nusileido „Atletui“ 1

Kauno „Žalgirio“ dubleriai Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybėse dar kartą pripažino Kauno rajono „Atleto“ pranašumą ir savaitės rungtynėse pralaimėjo rezultatu 53:72 (6:19, 18:23, 14:14, 15:16).

Jau nuo pat susitikimo pradžios jaunieji žalgiriečiai turėjo problemų puolime ir taškus pusę kėlinio, nors ir lėtais tempais, rinko nuo baudų metimo linijos. Po taiklių Manto Rubštavičiaus ir Liutauro Lelevičiaus baudos metimų komandas skyrė šeši taškai – 2:8. Greitoje atakoje dvitaškiu pasižymėjo Titas Sargiūnas, kėlinio pabaigoje dar du baudų metimus realizavo M.Rubštavičius, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 6:19.

Keturis taškus surinko L.Lelevičius, penkis pridėjo T.Sargiūnas, o po M.Rubštavičiaus dvitaškio žalgiriečiai grįžo į kovą – 18:22. Keturis baudų metimus iš eilės realizavo Kajus Kublickas, dar vieną dvitaškį pataikė L.Lelevičius, tačiau varžovai vėl atitrūko – 24:42.

Po pertraukos taškus kauniečiai vėl rinko nedideliu tempu, kadangi per pusę kėlinio po dvitaškį įmetė tik M.Rubštavičius ir Ugnius Jaruševičius – 28:49. U.Jaruševičius įmetė dar du baudų metimus, M.Rubštavičius du kartus taikliai metė iš toli, o kėlinuką taikliais baudų metimais uždarė Gytis Nemeikša – 38:56.

Tritaškį smeigė Joshua Bonga, du pridėjo G.Nemeikša, o L.Lelevičius įsirašė penkis – 48:60. Motiejus Krivas pasižymėjo dvitaškiu su pražanga, iš po krepšio pataikė Dovydas Butka, bet varžovai dvikovos pabaigoje ir vėl atsiplėšė bei iškovojo pergalę – 53:72.

„Žalgiris-2“: M.Rubštavičius 13, L.Lelevičius 12, T.Sargiūnas 7, U.Jaruševičius 4, G.Nemeikša 4, K.Kublickas 4, J.Bonga 3, Dovydas Butka 3 (6 atk. kam.), M.Krivas 3 (7 atk. kam., 4 rez. perd., 5 blk.), N.Montvila 0.

„Atletas“: I.Juškevičius 16, M.Linkevičius 13, K.Babkauskas 10.

Komentarai

  1. Šančiai

    Nesupykite už tiesą treneriai, žaidėjai ir gerbėjai, bet pasakysiu trumpai ir aiškiai liaudies patarle : ,,IŠ ŠITŲ PELŲ NEBUS GRŪDŲ“.