NKL ketvirtfinalio serijos starte – skaudus žalgiriečių pralaimėjimas 2

Kauno „Žalgirio“ dubleriai pralaimėjimu pradėjo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ketvirtfinalio seriją. Vytauto Pliaugos auklėtiniai išvykoje rezultatu 61:90 (21:21, 9:25, 11:21, 20:23) nusileido „Gargždų“ ekipai.

Titas Sargiūnas pataikė dvitaškį ir įdėjo iš viršaus, Motiejus Krivas pataikė iš toli ir taip pat įdėjo iš viršaus, o Nedas Montvila sumetė du baudų metimus – 11:3. M.Krivas pridėjo dvitaškį, po keturis taškus surinko Ugnius Jaruševičius ir Liutauras Lelevičius, tačiau pranašumas ištirpo – 21:21.

Per pusę antro kėlinio vos du taškus pridėjo T.Sargiūnas ir deficitas išaugo iki dviženklio – 23:38. Baudos metimą realizavo ir dviem taikliais dvitaškiais pasižymėjo Matas Repšys, o kėlinio pabaigoje sėkmingą reidą po krepšiu surengė Gytis Nemeikša – 30:46.

Mantas Rubštavičius sumetė du baudų metimus, po dvitaškį pridėjo Kajus Kublickas ir U.Jaruševičius, bet pranašumo mažinti nesisekė – 36:55. L.Lelevičius surengė reidą į baudos aikštelę, T.Sargiūnas taikliai atakavo iš toli, bet deficitas augo – 41:67.

U.Jaruševičius pelnė du taškus, L.Lelevičius surinko penkis iš eilės, o tada šešis iš eilės surinko M.Rubštavičius – 54:76. Po du baudų metimus realizavo Joshua Bonga ir M.Rubštavičius, vieną įmetė M.Krivas, o M.Repšys dar pridėjo dvitaškį – 61:90.

„Žalgiris-2“: L.Lelevičius 11, M.Rubštavičius 10, T.Sargiūnas 9, M.Krivas 8 (7 atk. kam.), U.Jaruševičius 8, M.Repšys 7, G.Nemeikša 2, K.Kublickas 2, N.Montvila 2, J.Bonga 2, Dovydas Butka 0, E.Bartninkas 0.

„Gargždai“: M.Stašys 19, M.Ruikis 16, E.Jonkus 16.

Komentarai

  1. Šančiai

    Tiesiog siaubingas, nuviliantis žalgiriečių ,,žaidimas“. GĖDA. Tai kur tie išgarsinti žvaigždūnai it VP ??“

  2. Vytautas

    Žaidimas tik pagal ,,derinius“, kurių eigą visi bijo pažeisti. Ir tada šnipštas….Nėra jokio ryškaus lyderio.