U.Jaruševičius skolinamas LKL klubui 0

Baigus pasirodymą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), sezonas baigsis ne visiems Kauno „Žalgirio-2“ krepšininkams. Aukštaūgis Ugnius Jaruševičius yra skolinamas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančiam Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ klubui.

Aukštaūgis Kėdainių ekipai paskolintas iki sezono pabaigos ir šioje ekipoje prisijungs prie kitų Kauno „Žalgiriui“ priklausančių krepšininkų. „Nevėžis-Optibet“ marškinėlius šiuo metu taip pat vilki Paulius Murauskas ir Dominykas Stenionis.

„Visada norime suteikti šansą savo jaunimui, o Ugniui tokia galimybė atsirado Kėdainiuose. Dublerių komandai sezonas baigėsi, todėl šiam vaikinui tai bus puiki proga prisiliesti ir prie stipriausios Lietuvos krepšinio lygos“, – Žalgiris.lt sakė „Žalgirio“ jaunimo komandų vadovas Gediminas Navickas.

18-metis U.Jaruševičius kartu su „Žalgirio“ dubleriais NKL pirmenybėse šiemet nužygiavo iki ketvirtfinalio, o žaisdamas antroje pagal pajėgumą šalies lygoje per 17 aikštėje praleidžiamų minučių vidutiniškai rinko po 6,8 taško bei 3,9 atkovoto kamuolio.

Beje, šio sezono metu jaunasis žalgirietis treniruotėse sportuodavo ir su pagrindine Kauno „Žalgirio“ komanda.

Komentarai