Į pergalių kelią „Žalgiris-2“ sugrįžo Klaipėdoje 0

Vytauto Pliaugos treniruojami Kauno „Žalgirio“ dubleriai greitai pamiršo pralaimėjimą „Gargždų“ ekipai ir jau sugrįžo į pergalių kelią. Klaipėdoje žalgiriečiai rezultatu 91:66 (24:15, 16:18, 22:21, 29:12) įveikė „Neptūną-Akvaservis“.

Dvikovos uostamiestyje pradžioje po tritaškį pataikė Gytis Nemeikša ir Titas Sargiūnas, dviem taškais pasižymėjo Liutauras Lelevičius, o Motiejus Krivas pridėjo šešis – 14:4. L.Lelevičius sumetė du baudų metimus ir pataikė dvitaškį, po du taškus surinko Dominykas ir Dovydas Butkos, o paskutinėmis kėlinio sekundėmis du taškus įsirašė G.Nemeikša – 24:15. 

Net devynis taškus antrame ketvirtyje surinko Ugnius Jaruševičius, tritaškį smeigė G.Nemeikša, o keturis taškus paeiliui surinko T.Sargiūnas – 40:33.

Po pertraukos aikštėje toliau vyko atkakli kova, tačiau kauniečiams sekėsi išlaikyti turimą pranašumą. Dvitaškį pataikė L.Lelevičius, du taškus su pražanga įsirašė M.Krivas, o T.Sargiūnas vėl surinko penkis iš eilės – 50:42. U.Jaruševičius surinko keturis taškus, vieną baudos metimą realizavo Dominykas Butka, L.Lelevičius pataikė iš po krepšio ir realizavo baudos metimą, o keturis taškus kėlinio pabaigoje įsirašė Martynas Tamulevičius – 62:54.

M.Tamulevičius ir L.Lelevičius įmetė po vieną baudos metimą, keturis taškus pelnė Kajus Kublickas, dvitaškiu pasižymėjo Nedas Montvila, o T.Sargiūnas surengė savo šou ir surinko aštuonis taškus iš eilės – 78:62. Pirmuosius penkis savo taškus pelnė Emilis Bartninkas, tris baudų metimus realizavo Dovydas Butka, T.Sargiūnas sėkmingai pralindo po krepšiu, o galingą žalgiriečių pergalę tolimu metimu įtvirtino Dominykas Butka – 91:66.

„Žalgiris-2“: T.Sargiūnas 22 (9 rez. perd.), U.Jaruševičius 13, L.Lelevičius 12 (5 atk. kam.), M.Krivas 9, G.Nemeikša 8, Dominykas Butka 6, Dovydas Butka 5, E.Bartninkas 5, M.Tamulevičius 5, K.Kublickas 4, N.Montvila 2.

„Neptūnas-Akvaservis“: O.Pleikys 27 (14 atk. kam.), L.Kreišmontas 13.

Komentarai