„Žalgiris-2“ iš Šilutės grįžta be pergalės 2

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynėse Vytauto Pliaugos auklėtiniai patyrė nesėkmę. „Žalgiris-2“ išvykos rungtynėse rezultatu 76:93 (21:20, 21:21, 18:32, 16:20) nusileido „Šilutės“ ekipai.

Gytis Nemeikša įmetė dvitaškį, Mantas Rubštavičius realizavo du baudų metimus, Dovydas Butka pataikė iš toli, taikliu metimu iš po krepšio pasižymėjo Emilis Bartninkas, o M.Rubštavičius blykstelėjo šešiais taškais iš eilės – 15:12. Kėlinio pabaigoje keturis taškus iš eilės dar surinko Kajus Kublickas, o E.Bartninkas pridėjo dar vieną dviejų taškų vertės metimą – 21:20.

Du dvitaškius metimus realizavo Liutauras Lelevičius, M.Rubštavičius surinko dar penkis taškus, o Motiejus Krivas pasižymėjo keturiais – 34:34. L.Lelevičius ir K.Kublickas sumetė tritaškius, o Dominykas Butka sugebėjo įdėti iš viršaus – 42:41. 

Po pertraukos jaunieji žalgiriečiai krito į duobę ir penkių minučių atkarpą, per kurią dvitaškiu pasižymėjo Dominykas Butka, pralaimėjo rezultatu 2:18 – 44:59. Tuomet dvitaškiu pasižymėjo M.Rubštavičius, šešis taškus iš eilės pelnė E.Bartninkas, dvitaškį įmetė K.Kublickas, o M.Rubštavičius ir L.Lelevičius smeigė po tritaškį – 60:73. 

Keturis taškus įsirašė Dovydas Butka, du baudų metimus realizavo M.Krivas, vieną pataikė L.Lelevičius – 67:79. Dar vieną taiklų metimą atliko K.Kublickas, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo Dominykas Butka, keturis taškus dar surinko E.Bartninkas, O Dominykas Butka įdėjo iš viršaus – 76:93.

„Žalgiris-2“: M.Rubštavičius 18, E.Bartninkas 14, L.Lelevičius 11, K.Kublickas 11, Dominykas Butka 7 (6 atk. kam.), Dovydas Butka 7 (6 atk. kam.), M.Krivas 6, G.Nemeikša 2, J.Bonga 0.

„Sūduva“: V.Vasylius 21, D.Jonesas 19, R.Mačiulis 16.

Komentarai

  1. Šančiai

    dažnai stebiu Žalgirį-2. Kelios paskutinės rungtynės be energijos ir entuziazmo. Tiesiog atbuvimas. Gal išskyrus Lelevičių ir Rubštavičių toje komandoje nematau perspektyvių, galinčių papildyti pagrindinę komandą jaunuolių. Ir Krivas tapo kažkoks abejingas ir pasyvus. Tokiu keliu jau ėjo daug perspektyvių, bet dabar krovikais dirba….

  2. Aiškiaregis

    Iš to ką matau per rungtynes peršasi išvada, kad kažkas blogai tarp žaidėjų ir trenerio. Prasismelkia kažkokie nesutarimai. Gal ir ta žaidėjų psichologinė būsena nuo to? O gal kai kurie jaunieji žalgiriečiai pasijuto žvaigždėmis? Gėda kai visokie nusenę diedai iš tokių komandų kaip Telšiai iškovoja pergales prieš jaunimą.