„Žalgirio“ dubleriai neprilygo „Atletui“ 3

Į duobę Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) įkritę Kauno „Žalgirio“ dubleriai toliau neranda rakto į sėkmę. Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 44:70 (12:19, 10:16, 13:16, 9:19) pralaimėjo Kauno rajono „Atletui“.

Rungtynės prasidėjo nerezultatyviai – per pirmas penkias minutes keturis taškus surinko Motiejus Krivas, o po dvitaškį pataikė Mantas Rubštavičius ir Dominykas Butka (8:7). Tiesa, tuomet varžovai spurtavo, o į tai kauniečiai atsakė tik taikliais M.Rubštavičiaus ir Liutauro Lelevičiaus baudų metimais – 12:19.

L.Lelevičius pasižymėjo ir dvitaškiu, Gytis Nemeikša pelnė du taškus su varžovo pražanga, tačiau tada jaunimo puolimas įstrigo beveik septynioms minutėms – 17:35. Taškų badą nutraukė Dovydo Butkos tritaškis ir L.Lelevičiaus dviejų taškų vertės metimas – 22:35.

Po pertraukos situacija kardinaliai nepasikeitė, kadangi per pusę kėlinio po du taškus tesurinko broliai Dovydas ir Dominykas Butkos – 26:41. Dominykas Butka ir Emilis Bartninkas pataikė po dvitaškį, L.Lelevičius įdėjo iš viršaus, baudos metimą realizavo Dovydas Butka, o kėlinuko pabaigoje dviem taškais pasižymėjo Kajus Kublickas – 35:51.

Lemiamame ketvirtyje V.Pliaugos treniruojama komanda nieko pakeisti nesugebėjo ir surinko vos devynis taškus. Du pelnė M.Krivas, tritaškį pataikė M.Rubštavičius, o keturis dvikovos pabaigoje surinko Joshua Bonga. Tiesa, varžovai dar labiau atitrūko – 44:70.

„Žalgiris-2“: L.Lelevičius 8, M.Rubštavičius 7 (5 atk. kam.), M.Krivas 6, Dominykas Butka 6 (5 atk. kam.), Dovydas Butka 6, J.Bonga 4, G.Nemeikša 3 (7 atk. kam.), E.Bartninkas 2 (5 atk. kam.), K.Kublickas 2, T.Sargiūnas 0, U.Jaruševičius 0, D.Šarauskas 0.

„Atletas“: G.Sirutavičius 12, E.Dimša 11, K.Babkauskas 11.

Komentarai

  1. Šančiai

    Tiesiog apgailėtinas, lūzeriškas ,,žaidimas“ ir ,,trenerio“ ,,vadovavimas“… Jaunųjų lūzerių grupė su abejotinų gabumų ,,treneriu. Jie buvo , kaip ir dar visa minia, perspektyviais, bet geriausiu atveju žais kokiose nors pieno žvaigždėse ar Prienuose. GĖDA. JUODA GĖDA. Ar ne taip, Motiejūnai??

  2. Vycka

    ir čia Motiejūnas kaltas? įdomiai

  3. Aiškiaregis

    Vycka, o kas Žalgiryje visą muziką užsako? Kieno rankose vadžios? kas parinko ir šį trenerį?