„Žalgiris-2“ turėjo pripažinti „Šilutės“ pranašumą 1

„Žalgirio“ treniruočių centre Kauno „Žalgirio“ dubleriai patyrė pralaimėjimą. Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) jaunieji žalgiriečiai rezultatu 74:85 (14:17, 27:24, 13:31, 20:13) nusileido „Šilutei“.

Nedas Montvila susitikimą pradėjo penkiais iš eilės pelnytais taškais, dvitaškiu pasižymėjo Motiejus Krivas, o Joshua Bonga smeigė tritaškį – 10:6. Tiesa, per likusias septynias kėlinio minutes vos po du taškus pelnė Titas Sargiūnas ir Mantas Rubštavičius, o varžovai įgijo pranašumą – 14:17.

Du taškus su varžovo pražanga pelnė T.Sargiūnas, o po tolimą metimą pataikė Liutauras Lelevičius, N.Montvila ir J.Bonga – 26:23. N.Montvila pataikė tritaškį su varžovo pražanga, du dvitaškius įmetė Ugnius Jaruševičius, M.Rubštavičius surinko penkis taškus, o kėlinio pabaigoje taikliais baudų metimais pasižymėjo N.Montvila – 41:41.

Deja, bet po pertraukos vaizdas pasikeitė kardinaliai. Penkis taškus pelnė M.Rubštavičius, Dominykas Butka taikliai metė iš toli, bet įpusėjus kėliniui žalgiriečiai jau atsilikinėjo – 49:53. Per kitą kėlinio pusę tritaškiu blykstelėjo Gytis Nemeikša, sėkmingai į baudos aikštelę įsiveržė T.Sargiūnas, bet deficitas išaugo iki dviženklio – 54:72.

Po keturis taškus lemiamo ketvirčio pradžioje surinko U.Jaruševičius ir Dominykas Butka, tačiau skirtumas pasiekė ir dvi dešimtis – 62:83. Vidutinio nuotolio metimą įmetė L.Lelevičius, šešis taškus įsirašė M.Krivas, o susitikimo pabaigoje po du taškus pridėjo G.Nemeikša ir M.Rubštavičius – 74:85

„Žalgiris-2“: M.Rubštavičius 14, N.Montvila 14, M.Krivas 8 (5 atk. kam.), U.Jaruševičius 8, Dominykas Butka 7, T.Sargiūnas 7, J.Bonga 6, L.Lelevičius 5, G.Nemeikša 5, Dovydas Butka 0, E.Bartninkas 0.

„Šilutė“: I.Sylla 15, A.Gaidys 13, R.Mačiulis 13.

Komentarai

  1. Šančiai

    Komanda be perspektyvos. Laksto kaip akis išdegę, jokios momties, metimų baimė. Lygtai bando kažką ,,kombinuoti“, bet net jeigu ir pavyksta išmesti tai gan dažnai net lanko kamuolys neliečia… Tiesiog apgailėtinas žaidimas ir Sargiūno, ir Rubštavičiaus, ir Lelevičiaus. Su tokiu žaidimu iš krepšinio duonos nevalgys, na nebent kokiose nors Prienuose ar Pasvalyje, kaip kažkoks Skučas, žais. Kažkoks atidirbinėjimas ir viskas. Ech, kiek jau buvo perspektyvių ir teikiančių vilčių… Bet kur jie dabar? Darykite išvadas , berniukai (nors jau ir 20-mečiai)…