„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai ruošiasi pirmosioms metų rungtynėms 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandos laukia pirmosios rungtynės 2023 metais. Praėjusiais kalendoriniais metais komanda sužaidė 35 rungtynes, iškovojo 33 pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir patyrė vos vieną pralaimėjimą. 

Šiuo metu „Kauno Žalgiris“ užimą pirmąją vietą Lietuvos salės futbolo turnyro lentelėje ir yra šio sezono lygos lyderis.

Jau sausio 7 dieną, 13 val. išvykoje, salės futbolo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ susitiks su ketvirtą vietą turnyro lentelėje užimančia Mažeikių „VIP“ komanda.

Apie jau praėjusią sezono dalį ir būsimas rungtynes mintimis pasidalino „Kauno Žalgirio“ komandos kapitonas Justinas Zagurskas.

„Komandos žaidimą vertinu gerai, pergalės visuomet mus džiugina. Tiesa, šiek tiek gaila, kad nepatekome į kitą UEFA Futsal čempionų lygos etapą“, – kalbėjo J. Zagurskas. 

Pasak jo, kiekviena komanda padaro klaidų, kurių neišvengia ir „Kauno Žalgirio“ komanda. Komandos kapitonas mano, kad rungtynių metu dažniausiai pasitaikanti klaida būną praleisti įvarčiai, o galutinį rungtynių rezultatą lemia komandos dėmesio sutelkimas į žaidimą rungtynių metu.

J. Zagursko teigimu, komanda šventiniu laikotarpiu išsiilgo rungtynių, yra darbingai nusiteikusi ir visa tai atsispindi treniruočių metu.

„Per šventes turėjome laisvų dienų, kad pailsėtume nuo rungtynių ir pasiilgtume jų. Visi grįžome susikoncentravę į darbus ir sieksime toliau išlikti pergalių kelyje“, – kalbėjo J. Zagurskas.

„Kauno Žalgirio“ komandos kapitonas atskleidė, kad specialaus pasiruošimo rungtynėms neturi, tačiau visa komanda gerina savo fizinę formą ir dirba ties artėjančių rungtynių žaidimo taktika. Futbolininkas neslepia, kad laukia tikrai sunkios pirmosios metų rungtynės.

„Mažeikių „VIP“ yra gera komanda, jų pajėgumas labiausiai pasimato antrojoje sezono pusėje. „VIP“ pasipildė naujais gerais žaidėjais, todėl manau, kad rungtynės bus įdomios, atkaklios ir, tikiuosi, pergalingos mūsų komandai.“

Praėjusioje sezono dalyje „Kauno Žalgirio“ ir Mažeikių „VIP“ komandos jau buvo susitikusios – pergalė rezultatu 12:4 tą kartą atiteko „Kauno Žalgirio“ komandai.

Komentarai