„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai sieks įveikti gargždiškius 0

Pirmosios metų rungtynės „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandai buvo pergalingos. Rezultatu 8:2 „Kauno Žalgiris“ įveikė Mažeikių „VIP“ komandą, taip toliau išlaikydamas pirmąją vietą šio sezono turnyro lentelėje.

Sausio 14 dieną, 15 val. išvykoje Gargžduose, „Kauno Žalgiris“ salės futbolo rungtynėse susitiks su trečią vietą šiuo metu turnyro lentelėje užimančia Gargždų „Pramogų“ komanda. Gargždiškiai šį sezoną pasižymi pergalėmis rungtyniaudami namų aikštėje.

Pasak „Kauno Žalgirio“ vyriausiojo trenerio brazilo Dentinho, pirmosiose metų rungtynėse komanda neabejotinai sužaidė puikiai. Tačiau, komanda nuolat tobulėja ir kiekvienose rungtynėse stengiasi pasirodyti geriau nei prieš tai.

„Komandoje vyksta intensyvios treniruotės, labiausiai stengiamės dirbti ties futbolininkų fizine forma. Nieko nekeičiame savo žaidime, turime savo filosofiją ir žaidimo stilių, jų ir stengiamės laikytis“, – apie „Kauno Žalgirio“ pasiruošimą būsimoms rungtynėms pasakojo komandos strategas.

Pirmosiose metų rungtynėse Gargždų „Pramogų“ komanda patyrė nesėkmę, tačiau „Kauno Žalgirio“ treneris sako, kad būsimose rungtynėse su gargždiškiais tikisi sunkios dvikovos. 

„Gargždų „Pramogos“ yra stiprus varžovas, ypač žaisdami namuose, jie tai įrodė su puikiomis pergalėmis šį sezoną. Komanda tikisi sunkios kovos, bet mes vykstame į rungtynes laimėti“, – kalbėjo Dentinho.

„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai ir Gargždų „Pramogos“ jau buvo susitikusios rungtynėse pirmojoje sezono pusėje – pergalė rezultatu 5:3 tą kartą atiteko „Kauno Žalgiriui“.

Šių metų pradžioje „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda sulaukė naujokų. Komandos vairininkas sako: „Visada yra svarbu stiprinti komandą. Dabar prasidės lemiamos rungtynės dėl lygos ir taurės, todėl komandai reikės visų geros formos žaidėjų, kad kiekvienose rungtynėse turėtume žaidėjų rotacijos galimybę“.

Šiuo metu „Kauno Žalgiris“ turnyro lentelėje yra pirmoje vietoje. Pasak vyriausiojo trenerio Dentinho, komandos tikslas yra užbaigti reguliarųjį sezoną išliekant lyderio pozicijoje, nes tai komandai suteiktų pranašumą atkrintamosiose.

Komentarai