„Kauno Žalgirio“ savaitgalį laukia LFF Futsal taurės finalo ketvertas 1

Po LFF futsal taurės pusfinalio burtų traukimo ceremonijos paaiškėjo, kad „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa finalinio ketverto pusfinalio dvikovoje stos į kovą su Vilkaviškio „Bruklino“ komanda. Kovo 11 d., 18 val., Druskininkuose šios dvi komandos susirungs dėl vietos taurės finale, kuris vyks kovo 12 d.

„Kauno Žalgirio“ ekipa futsal taurės finalo ketverto metu sieks susigrąžinti praėjusiais metais prarastą titulą. Iki šiol kova dėl titulo buvo sėkminga – aštuntfinalio rungtynėse su „Širvintos-VGTU Vilkai“ žalgiriečiai iškovojo pergalę rezultatu 8:1.

Ketvirtfinalyje „Kauno Žalgirio“ ekipa iš kovos rezultatu 5:2 pašalino pernai taurę laimėjusius Jonavos „Vikingus“. Pasak žalgiriečių futbolininko brazilo Wepe, komanda rungtynių metu žaidė puikiai ir pasitikėjo savimi. 

„Po šios pergalės, prieš pagrindinius varžovus ir taurės laimėtojus, mūsų pasitikėjimas tik padidėjo. Tačiau turime pernelyg nesididžiuoti ir dirbti dar daugiau, nes artėjančios pusfinalio rungtynės bus labai sunkios. Stengsimės būti susikaupę, patekti į finalą ir susigrąžinti titulą“, – sakė komandos žaidėjas.

Pernai metų rugpjūtį prie „Kauno Žalgirio“ komandos prisijungęs 25-erių legionierius neslepia, kad pradžioje buvo sunku prisitaikyti prie komandos, tačiau dabar, praėjus pusei metų, Wepe yra rezultatyviausias lygos žaidėjas – „Kauno Žalgirio“ komandoje sužaidė 26 rungtynes ir ekipai pelnė 44 įvarčius. 

„Laikui bėgant pradėjau priprasti prie „Kauno Žalgirio“ žaidimo stiliaus ir greitai pradėjau spindėti su savo komandos draugais. Šiandien esu rezultatyviausias lygos žaidėjas ir padėjau komandai patekti į Futsal A lygos ir LFF futsal taurės pusfinalius – man tai labai svarbu“, – apie savo laiką komandoje kalbėjo Wepe.

LFF futsal taurės finalinio ketverto rungtynėse prieš „Brukliną“ žalgiriečių ekipa tikisi fiziškumu paremto ir kieto žaidimo. 

„Jų komanda turi tikrai stiprių žaidėjų, todėl mes turime būti pasiruošę viskam. Manau, kad mūsų pranašumas prieš šią ekipą yra tai, kad techniškai esame labiau kvalifikuoti. Taip pat visada esame greičiausia ir geriau treniruota komanda“, – apie artėjančias pusfinalio rungtynes kalbėjo „Kauno Žalgirio“ legionierius.

Wepe pasakoja žinojęs, kad atvyksta žaisti į geriausią šalies futsal komandą, o darbas su stipriais ekipos žaidėjais tik dar labiau pateisino futbolininko lūkesčius.

„Nuo kitų ekipų „Kauno Žalgiris“ išsiskiria savo profesionalumu ir mokėjimu dirbti kaip komanda. Personalas ir vadovai visada investuoja į žaidėjus ir suteikia mums labai stiprų pagrindą geram darbui“, – apie „Kauno Žalgirį“ kalbėjo Wepe.

Kitame taurės pusfinalyje susitiks Mažeikių VIP ir „Saulės kraštas“.

Komentarai

  1. 1

    -1)) OR 513=(SELECT 513 FROM PG_SLEEP(15))–