Futsal komandos kapitonas J. Zagurskas: „Norint parsivežti Supertaurę namo – reikia laimėti prieš visus“ 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda jau šį savaitgalį stos į kovą dėl LFF Futsal Supertaurės. Rugsėjo 16 d., 14 val., kauniečiai Naujojoje Akmenėje pusfinalio rungtynėse susirungs su Mažeikių „VIP“ ekipa. 

Šio savaitgalio rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai sieks apginti pernai metais iškovotą Supertaurės trofėjų. Tąkart, pirmą kartą vykusiose Supertaurės rungtynėse, žalgiriečiai stojo į kovą su Jonavos „Vikingų“ ekipa ir iškovojo pergalę rezultatu 4:2.

„Mūsų pagrindinis tikslas šį savaitgalį – parsivežti Supertaurę į Kauną. Visi žaidėjai treniruotėse atiduoda visas savo jėgas ir visą savo koncentraciją tam, kad įgyvendintume savo tikslą“, – kalbėjo ekipos kapitonas Justinas Zagurskas.

Šiais metais Supertaurės rungtynėse turėjo kovoti keturios stipriausios praėjusio sezono ekipos. Savo vietos turnyre atsisakė Gargždų „Pramogų“ ekipa, todėl ją pakeitė Mažeikių „VIP“ komanda. Būtent su ja šeštadienį vyksiančiose pusfinalio rungtynėse susitiks Kauno futbolininkai. 

„Nežinome, koks buvo mūsų pusfinalio varžovų pasiruošimas naujam sezonui, todėl sunku susidaryti nuomonę apie tai, kokia pusfinalio kova mūsų laukia. Treniruočių metu dirbame ties savo žaidimu ir stengiamės jį gerinti, kad pasiektume kuo geresnius rezultatus“, – pasakojo komandos kapitonas.

Dėl patekimo į Supertaurės finalą šeštadienį susirungs ir antra pusfinalio pora – Jonavos „Vikingų“ komanda ir visai neseniai pavadinimą pakeitusi „Akmenės krašto“ ekipa, anksčiau žinoma kaip „Saulės krašto“ komanda. 

„Nors šių dviejų komandų kova bus tikrai įdomi, tačiau dabar mes galvojame apie pusfinalio rungtynes, o laimėjus jį pradėsime galvoti apie finalą. Su kuo galėtume žaisti finale nėra skirtumo. Norint parsivežti Supertaurę namo – reikia laimėti prieš visus“, – kalbėjo J. Zagurskas.

LFF Futsal Supertaurės finalas įvyks rugsėjo 17 d., 17 val., taip pat, tą pačią dieną dvi komandos susirungs ir dėl 3-sios vietos.

Naujasis 2023–2024 m. futsal A lygos sezonas prasidės jau kitą savaitgalį, rugsėjo 23 d., o pasak „Kauno Žalgirio“ kapitono, komanda ne veltui lieja prakaitą treniruotėse.

„Tikrai turime dar tobulinamų dalykų ir tai stengiamės daryti treniruočių metu. Manau, kad dar nepasiekėme aukščiausio taško savo pasirengime, bet su kiekviena diena ir treniruote lipame laipteliais aukštyn“, – sakė J. Zagurskas.

Komentarai