„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkų laukia rungtynės su Gargždų „Pramogų“ ekipa 2

„Kauno Žalgirio“ futsal ekipa sėkmingai pradėjo A lygos sezoną ir jau šį trečiadienį žais trečiojo turo rungtynes. Spalio 11 d., 20:30 val, kauniečiai išvykoje Gargžduose susirungs su vietos „Pramogų“ futbolininkais.

Pirmuose dviejuose reguliaraus sezono turuose Lietuvos čempionai iškovojo dvi pergales: rezultatu 10:0 sutriuškino Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą, o rungtynės su Jonavos „Vikingais“ baigėsi pergale rezultatu 8:0. 

Pasak ilgamečio ekipos žaidėjo Luko Sendžiko, komandos žaidimo stilius išliko toks pats, kaip ir praėjusiuose sezonuose, dėl to komandoje yra įsivyravęs stabilumas.

„Tikriausiai tokiai sėkmingai sezono pradžiai didelės įtakos turėjo ankstyvas komandos pasiruošimas sezonui. Prie puikių rezultatų prisideda ir žaidėjų didelis noras kuo greičiau įgauti gerą žaidybinę forma prieš artėjančias UEFA Futsal Čempionų lygos dvikovas“, – kalbėjo komandos žaidėjas.

Šį sezoną „Kauno Žalgirio“ gretose pasikeitė beveik visi legionieriai. Pasak L. Sendžiko naujokai greitai įsiliejo į ekipos gretas ir kiekvienas iš jų prisideda prie komandos pergalių: „Keli legionieriai mūsų komandoje žaidė prieš kelis sezonus, tad iš naujo prisitaikyti prie komandos žaidimo jiems nebuvo sunku. Naujokai taip pat nesunkiai prisitaikė prie mūsų ir tai matome iš pirmųjų sezono rungtynių“.

Trečiojo turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ ekipa susitiks su Gargždų „Pramogų“ komanda. Pasak komandos senbuvio, rungtynėse bus siekiama ne tik pergalės, kadangi tai bus dar vienas pasiruošimas artėjančioms Europinėms kovoms. 

„Kiekvienais metais Gargždų „Pramogos“ yra labai konkurencinga ir kovinga ekipa. Su jais niekada nebūna lengva žaisti, todėl ir artėjančiose rungtynėse su jais tikimės geros kovos“, – kalbėjo L. Sendžikas.

Be dalyvavimo Lietuvos čempionate, „Kauno Žalgirio“ futbolininkų spalio pabaigoje laukia UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo dvikovos. Spalio 25-28 dienomis, žalgiriečiai Kauno Sporto halėje susirungs su Suomijos, Kosovo ir Limasolio ekipomis dėl galimybės trečią kartą patekti tarp 16 geriausių Europos futsal komandų.

„Komanda Čempionų lygos varžyboms ruošiasi aktyviai, tam skiriame daug treniruočių. Reguliaraus sezono rungtynės mums yra naudingos ruošiantis pagrindinio etapo dvikovoms. Kiekviena dvikova padeda išbandyti įvairias žaidybines taktikas ir pasiruošti lemiamoms sezono kovoms Europoje“, – pasakojo L. Sendžikas.

Kiekvienas norintysis gali įsigyti bilietus ir išvysti tiek „Kauno Žalgirio“ ekipos dvikovas, tiek visas Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyro kovas Kauno Sporto halėje.  Tą padaryti galima paspaudus čia.

Bilietas į kiekvienos dienos rungtynes perkant atskirai kainuoja 10 eurų, o norintys sutaupyti gali įsigyti viso turnyro abonementą.

Įsigijus 3 dienų abonementą, kurio kaina vos 20 eurų, salės futbolo sirgaliai galės patekti į visas šešerias rungtynes – kiekvieną dieną vyks po dvi dvikovas.

Komentarai

  1. 1

    555

  2. p7FiA4mh

    555