Kassula prieš dvikovą su „Pramogų“ ekipa: „Būsime pasiruošę padaryti viską, kad iškovotume pergalę“ 0

„Kauno Žalgirio“ ekipos laukia 12-tojo turo Lietuvos čempionato rungtynės. Lygos lyderiai gruodžio 10 d., 19 val., Kauno sporto halėje susirungs su šiuo metu šeštą vietą užimančia Gargždų „Pramogų“ ekipa.

Pasak „Kauno Žalgirio“ žaidėjo, brazilo Kassula, nors ekipa ir neturi daug laiko pasiruošti artėjančioms rungtynėms su gargždiškiais, tačiau į dvikovą žalgiriečiais žengs pasitikintys savo jėgomis.

„Tikrai neturime daug laiko pasiruošti sekmadienio rungtynėms, vos prieš kelias dienas sužaidėme rungtynes su Jonavos „Vikingais“. Dvikovoje su Gargždų ekipa būsime pasiruošę padaryti viską, kad iškovotume pergalę. Žinome, kas mūsų laukia ir ką turime padaryti, kad sužaistume dar vienas puikias rungtynes. Treneris Dentinho mums sako, kad turime susikoncentruoti ir žaisti savo žaidimą, tad tam ir ruošiamės“, – apie pasiruošimą dvikovai kalbėjo žalgirietis.

Šį sezoną prie „Kauno Žalgirio“ ekipos prisijungęs 25-erių legionierius pasakojo, kad prie naujos komandos ir jos žaidimo greitai priprasti padėjo komandos vyriausiasis treneris: „Adaptuotis prie komandos man padėjo mūsų treneris Dentinho. Tai vienas geriausių trenerių, kuris turi daug puikių minčių apie salės futbolą. Jo pagalba pasiruošimo sezonui ir rungtynėms metu padėjo lengviau prisitaikyti komandoje“.

„Kauno Žalgirio“ ekipai Kassula šio sezono metu jau yra pelnęs 19 įvarčių ir šiuo metu užima rezultatyviausio Futsal A lygos žaidėjo poziciją. 

„Manau, kad žaidimo metu mano stipriausios savybės yra tikslūs smūgiavimai į vartus ir gebėjimas įmušti įvarčius. Skaičiai rodo, kad esu rezultatyviausias ir tiksliausiai smūgiuojantis žaidėjas čempionate. Tuo galiu prisidėti prie savo komandos žaidimo ir kiekvienų rungtynių metu stengiuosi komandai pelnyti įvarčius“, – kalbėjo Kassula.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai šį sekmadienį, gruodžio 10 d., Kauno sporto halėje lauks savo sirgalių palaikymo dvikovos su gargždiškių ekipa metu. 

„Komandai yra labai gera žaisti namų aikštėje, nes čia jaučiamės patogiau. Sirgalių palaikymas rungtynių metu yra vienareikšmiškai reikalingas, nuo to gerėja mūsų pasirodymai. Todėl, labai laukiame savo sirgalių palaikymo artėjančios dvikovos metu“, – sakė Kassula.

12-tojo turo rungtynės žalgiriečiams bus vienos paskutinių šiais kalendoriniais metais. Po šių rungtynių komanda turės pertrauką nuo čempionato dvikovų iki gruodžio 29 d. Tą dieną jie sužais 5-tojo turo rungtynes su Mažeikių „VIP“ ekipa, kurios turėjo įvykti spalio pabaigoje, bet buvo atidėtos dėl kauniečių dalyvavimo UEFA Futsal Čempionų lygoje.

Komentarai