„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda pasitinka paskutines metų rungtynes 0

Tarpušvenčiu „Kauno Žalgirio“ ekipa sužais paskutines šių metų salės futbolo rungtynes. Gruodžio 29 d. 19 val. išvykoje kauniečiai susitiks su šiuo metu septintą vietą turnyro lentelėje užimančiais Mažeikių „VIP“ futbolininkais.

Reguliaraus sezono 5-ojo turo rungtynės turėjo įvykti dar spalio mėnesio pabaigoje, tačiau dėl „Kauno Žalgirio“ dalyvavimo UEFA Futsal Čempionų lygoje, dvikova su „VIP“ ekipa buvo atidėta.

„Mes kiekvieną dieną kruopščiai ruošėmės artėjančioms rungtynėms. Visos sezono rungtynės kelia įvairius iššūkius, nes kovojame su tikrai stipriais varžovais. Dvikova su „VIP“ ekipa tikrai ne išimtis ir esame pasiryžę surengti dar vieną puikų pasirodymą bei iškovoti dar vieną pergalę“, – apie artėjančias rungtynes kalbėjo Vinicius Carvalho.

Sezono pradžioje prie „Kauno Žalgirio“ ekipos prisijungęs 24-erių brazilas šiuo metu komandai jau yra pelnęs 10 įvarčių. Pasak Viniciaus, darbas ir atsidavimas komandai prisidėjo prie puikių asmeninių rezultatų sezono pradžioje.

„Turiu tikrai puikų sezoną su „Kauno Žalgirio“ ekipa. Įdedu daug darbo, atsidavimo ir susikaupimo, kad padėčiau pasiekti komandai užsibrėžtus sezono tikslus. Tikiu, kad šio sezono metu prie komandos žaidimo prisidedu savo užbaigimu, žaidimo intensyvumu ir judėjimu rungtynių metu. Manau, tai mano stipriausi žaidybiniai privalumai ir darau viską, kad juos gerinčiau treniruočių metu ir kuo daugiau prisidėčiau prie ekipos rezultatų“, – pasakojo Vinicius.

Nuo paskutinių reguliaraus sezono rungtynių praėjo nemažas laikas, per kurį A. Voskunovičius, J. Zagurskas, N. Žitkauskas ir U. Zenkovas savo jėgas atidavė Lietuvos salės futbolo rinktinei, kuri gruodžio viduryje dalyvavo pirmą kartą rengtame Šiaurės – Baltijos taurės turnyre. Tuo tarpu likę ekipos žaidėjai toliau liejo prakaitą treniruočių metu.

„Tokios pertraukos teigiamai prisideda prie komandos pasiruošimo likusioms sezono rungtynėms. Turėjome intensyvią sezono pradžią, todėl dabar turėjome laiko susireguliuoti techninius ir taktinius žaidimo aspektus bei tobulinti savo fizinį pasiruošimą, kad artėjančių rungtynių metu galėtume pasirodyti kuo geriau“, – sakė žalgirietis.

„Kauno Žalgirio“ ekipa šiuos metus užbaigia būdama Futsal A lygos lydere. Šio sezono metu žalgiriečiai neturi sau lygių: ekipa užima pirmąją vietą lygoje, savo sąskaitoje turi 96 įmuštus įvarčius ir vos 8 praleistus.

„Komandai sezono pradžia buvo tikrai puiki. Atiduodame visas savo jėgas treniruočių metu, į aikštę visada žengiame pasiruošę fiziškai ir kovojame dėl savo sezono tikslų. Mūsų pasiruošimas ir komandinis darbas padeda pasiekti aukščiausių rezultatų“, – apie pirmąją sezono pusę kalbėjo Vinicius.

Komentarai