A.Voskunovičius prieš dvikova su „Bruklino“ ekipa: „Varžovai namuose demonstruoja gerą žaidimą“ 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkų savaitgalio išvykoje laukia 15-tojo turo Lietuvos čempionato rungtynės. Sausio 20 d., 18:30 val., Vilkaviškyje kauniečiai susirungs su ketvirtą vietą turnyro lentelėje užimančiais „Bruklino“ futbolininkais.

Praeitą savaitgalį „Kauno Žalgirio“ ekipai nutrūko ketverius metus trukusi Futsal A lygos nepralaimėtų rungtynių serija. Dvikovoje su Mažeikių VIP ekipa kauniečiai rezultatu 2:3 patyrė savo pirmąjį pralaimėjimą.

„Manau, rungtynėse su mažeikiškiais buvome pavargę ir kažkur pametėme koncentraciją. Nepadarėme visko iki galo, todėl esame patys kalti dėl pralaimėjimo, bet tai ne pasaulio pabaiga. Komanda ir treneriai padarė išvadas – daugiau tokių klaidų nekartosime. Asmeniškai, norėčiau dar kartą susitikti revanšui su VIP komanda“, – pasakojo ilgametis žalgirietis Albertas Voskunovičius.

Lietuvos čempionate „Kauno Žalgiris“ paskutinį kartą pralaimėjo 2020-siais Mažeikiuose prieš VIP ekipą. Įdomu ir tai, kad tuo metu kauniečių gretose žaidė Artūras Juchno, Genaras Samsonik ir Vladimiras Derendiajev, kurie šiuo metu atstovauja VIP ir padėjo savo ekipai pasiekti pergalę.

Praėjusią savaitę „Kauno Žalgirio“ ekipa sužaidė ir Futsal taurės aštuntfinalio rungtynes su Jonavos „Vikingais“, kuriose žalgiriečiai rezultatu 9:2 iškovojo kelialapį į ketvirtfinalio rungtynes. 

„Su „Vikingais“ visada turime principines rungtynes, komandos užsivedimas ir emocijos žaidžiant su jais būna visai kitokios nei įprastai. Tos rungtynės leido suprasti, kad mes labai norėjome pergalės ir įmušėme daug įvarčių, kad ją pasiekti. Su VIP komanda tiesiog nepasisekė, pelnėm įvartį į savus vartus ir turėjom daug neišnaudotų progų“, – apie praėjusios savaitės rungtynes mąstė žalgirietis.

Sausio 20 d., „Kauno Žalgiris“ susitiks su Vilkaviškio „Bruklino“ ekipa. Pirmoje ekipų dvikovoje žalgiriečiai iškovojo pergalę rezultatu 6:1. Pasak A.Voskunovičiaus, artėjančios savaitgalio rungtynės komandai nebus lengvos.

„Nieko nekeičiame savo žaidime, žaisime tokį žaidimą, kaip visada, bet tikrai intensyviai ruošiamės dvikovai su „Bruklino“ ekipa. Rungtynės nebus lengvos, nes teks žaisti be dviejų stiprių komandos žaidėjų Vitinho ir Luko Sendžiko, –  kalbėjo A. Voskunovičius. – Nebus lengva ir todėl, kad varžovų komanda namuose demonstruoja gerą žaidimą. Kai jie žaidžia namie – salėje tuščių vietų nebūna. Ateina daug žiūrovų, kurie palaiko mūsų varžovus ir mums nebūna lengva žaisti. Todėl manau, kad artėjančiose rungtynėse bus karšta ir įdomu“. 

Komentarai