„Kauno Žalgirio“ ir VIP ekipų akistata futsal taurės ketvirtfinalyje 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa futsal taurės ketvirtfinalyje susitiks su Mažeikių VIP. Komandų akistata įvyks jau šį trečiadienį, vasario 7 d., 20:30 val., Viekšniuose, kur ekipos susirungs dėl patekimo į taurės pusfinalį.

Aštuntfinalio dvikovoje žalgiriečiai užtikrintu rezultatu 9:2 įveikė Jonavos „Vikingų“ futbolininkus. Mažeikių VIP ekipa savo ruožtu aštuntfinalyje nugalėjo „Kėdainiai United“ komandą.

„Iš varžovų šiose rungtynėse tikimės tikrai nelengvos kovos. Žaisime VIP namų aikštėje, kur varžovai sulaukia gausaus savo sirgalių palaikymo, nuo to mums lengviau nebus“,  – apie artėjančią dvikovą kalbėjo „Kauno Žalgirio“ ilgametis žaidėjas Lukas Sendžikas.

Mažeikių VIP vienintelė ekipa, kuri šių metų Futsal A lygos reguliariajame sezone įveikė „Kauno Žalgirį“. Dvikovoje su mažeikiškių komanda kauniečiai rezultatu 2:3 patyrė savo pirmąjį pralaimėjimą reguliariajame sezone po beveik ketverių metų.

„Mūsų požiūris į Mažeikių komandą visada buvo panašus. Žinome, kad dvikovos nebus visada lengvos ir kiekvienoms rungtynėms stengiamės motyvuotis kaip įmanoma labiau. Prieš šią dvikovą motyvacijos mums labai reikia, nes buvo pralaimėtos paskutinės tarpusavio varžybos, – pasakojo L. Sendžikas. – Manau, mūsų pagrindinės stiprybės prieš VIP yra aukštas žaidimo tempas ir individualus žaidėjų meistriškumas. Ar pavyks išnaudoti šias savybes parodys varžovų pasipriešinimas ketvirtfinalio metu“.

Komentarai