„Kauno Žalgirio“ laukia Futsal A lygos ketvirtfinalio dvikova su „Kėdainiai United“ 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa pradeda TopSport futsal A lygos atkrintamąsias. Vasario 24 d., 19 val., Kauno sporto halėje žalgiriečiai pirmoje ketvirtfinalio dvikovoje susitiks su „Kėdainiai United“ ekipa.

Praėjusį savaitgalį „Kauno Žalgiris“ antrus metus iš eilės iškovojo LLF Futsal taurę. Finalinės dvikovos metu, žalgiriečiai rezultatu 6:2 įveikė Vilkaviškio „Bruklino“ ekipą ir apgynė savo antrąjį šio sezono trofėjų.

Šį šeštadienį kauniečių ekipa pradės lemiamas Lietuvos čempionato dvikovas, o pasak jaunojo ekipos žaidėjo Nojaus Žitkausko, komandai fizinę formą ir koncentraciją viso sezono metu padeda išlaikyti disciplina.

„Visi komandos žaidėjai yra atsidavę futbolui. Tas atsidavimas žaidimui mus vienija ir padeda išlaikyti motyvaciją sezono metu. Manau, mano komandai labai padeda ir tai, kad bendraujame ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų“, – mintimis dalinosi N. Žitkauskas.

Paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse žalgiriečiai rezultatu 3:2 išplėšė pergalę iš „Kėdainiai United“ ekipos. Kauniečių pergalė lėmė, kad ketvirtfinalio dvikovose šios dvi ekipos susirungs dėl vietos futsal A lygos pusfinalyje.

„Praeitose rungtynėse padarėme klaidų, kurias analizuojame ir bandome ištaisyti treniruotėse. Ketvirtfinalio dvikovoms ruošiamės rimtai ir stengsimės nekartoti savo klaidų. Paskutinėse rungtynėse kėdainiškiai parodė, kad yra motyvuoti ir gali pateikti rimtą kovą. Tokio varžovų pasipriešinimo lauksim ir artėjančių dvikovų metu“, – apie ketvirtfinalio rungtynes kalbėjo jaunasis žalgirietis.

N. Žitkauskui tai pirmasis sezonas „Kauno Žalgirio“ ekipoje ir antrasis sezonas žaidžiant salės futbolą. Jaunasis žaidėjas kalbėjo, kad kauniečių komanda šį sezoną suteikė daug naujos žaidybinės patirties ir leido tobulėti daugelyje sferų.

„Už kiekvienų durų yra naujos, tvirtesnės durys, todėl visada yra naujų dalykų, kuriuos gali išmokti ir tobulinti. Būtent tai stengiuosi daryti treniruotėse ir kiekvienų rungtynių metu. Taurės dvikovų metu su kitais jaunaisiais žaidėjais gavome laiko aikštėje ir prisidėjome prie titulo laimėjimo. Šis laimėjimas kiekvienam iš mūsų pridėjo papildomo pasitikėjimo savimi ir motyvacijos padėti savo ekipai pasiekti galutinį sezono tikslą – Lietuvos čempionų titulą“, – apie patirtį ir tikslus komandoje kalbėjo N. Žitkauskas.

TopSport futsal A lygos ketvirtfinalyje „Kauno Žalgirio“ ir „Kėdainiai United“ komandos žais iki dviejų pergalių. Vasario 24 d., žalgiriečiai lauks savo sirgalių palaikymo namų aikštėje, o vasario 28 d., antroji ketvirtfinalio dvikova kauniečių lauks išvykoje Kėdainiuose.

Komentarai