J.Zagurskas prieš futsal finalą: „Daug ką lems detalės“ 0

Lietuvos čempionų titulą ginantis „Kauno Žalgirio“ klubas jau šį savaitgalį pradės TopSport Futsal A lygos finalo seriją su Jonavos „Vikingais“. Ekipos serijoje susirungs iki trijų pergalių, o pirmoji poros akistata ekipų laukia kovo 16 d., 19 val., Jonavoje.

„Kauno Žalgirio“ ir „Vikingų“ komandos finalo serijoje susitiko ir pernai metų sezone. Tada žalgiriečiai pirmosios dvikovos metu jonaviečius įveikė rezultatu 2:1, antrosios rungtynės pasibaigė rezultatu 5:2 kauniečių naudai. Paskutinio susitikimo metu, „Kauno Žalgirio“ ekipa tąkart rezultatu 8:4 iškovojo trečiąją pergalę ir 7 kartą iš eilės iškovojo Lietuvos čempionų titulą.

„Kauno Žalgirio“ ekipos kapitonas Justinas Zagurskas pasakojo, kad komanda artėjančioms dvikovoms ruošiasi atsakingai ir į aikštę eis vedama tik vieno tikslo – apginti čempionų vardą.

„Finalo susitikimai su „Vikingais“ visada būna labai emocingi ir juose sulaukiame tikro futsalo. Susitinka dvi gero lygio salės futbolo komandos, todėl ir pačių dvikovų lygis būna labai aukštas. Kaip visada iš „Vikingų“ tikimės sunkios kovos, kurioje detalės daug ką lems“, – kalbėjo žalgiriečių kapitonas.

Šio sezono metu, komandos aikštėje susitiko keturis kartus. LFF Futsal Supertaurės finale „Kauno Žalgiris“ 8:3 įveikė jonaviečius, reguliariame sezone ekipų susitikimai baigėsi žalgiriečių pergalėmis 8:0 ir 7:1, o LFF taurės aštuntfinalyje kauniečiai 9:2 eliminavo „Vikingus“ iš kovos.

„Visi praėję mūsų susitikimai buvo atskira istorija. Finalo serija yra dar viena nauja istorija, todėl koncentruojamės tik į ją ir nesižvalgome į buvusių rungtynių rezultatus. Norint tapti čempionu turi būti geriausias, tad turime išlaikyti aukštą lygį ir kovingumą visos finalo serijos metu. Visi mūsų žaidėjai yra tikri profesionalai, kurie žino ką ir kaip daryti aikštėje siekiant geriausio rezultato. Man, kaip kapitonui, yra tikras malonumas turėti tokį kolektyvą“, – mintimis dalinosi J. Zagurskas.

 

„Kauno Žalgirio“ ekipa pirmąją sezono dvikovą žais išvykoje Jonavoje, kovo 16 dieną. Finalo serija į Kauną persikels jau kovo 19 dieną, kur žalgiriečiai Kauno sporto halėje sužais antrąsias finalo rungtynes. Trečioji dvikova finalo poros laukia kovo 24 dieną, Kaune.

„Tikrai esame ne vieną kartą žaidę abejose arenose, tad viskas bus pažįstama. Žinome, kad pas „Vikingus“ namuose būna daug sirgalių, tad nuo tuo tik smagiau būna žaisti. Be abejo, daugiau kartų žaisti savo namų aikštėje yra smagiau. Labai laukiame savų žiūrovų Kauno sporto halėje ir tikimės, kad visi kartu sukursim nuostabią salės futbolo šventę“, – kalbėjo „Kauno Žalgirio“ kapitonas. 

Komentarai