Prasidėjo visuotinė prekyba Kauno „Žalgirio“ sezono abonementais 1

Įpusėjus vasarai, Kauno „Žalgirio“ aistruoliai jau gali dėliotis artėjančio sezono planus. Antradienį, liepos 19 d., startavo visuotinė 2016-2017 m. Kauno „Žalgirio“ sezono abonementų prekyba. Jos metu ir toliau galios nuolaida, taikoma atsinaujinantiems praėjusio sezono abonementus.

Nuo ateinančio sezono keičiasi Eurolygos formatas, leisiantis aistruoliams mėgautis dar didesniu aukščiausio lygio rungtynių skaičiumi. „Žalgirio“ arenoje lankysis visos 16 stipriausių Europos komandų. Jau yra paskelbtas ir Eurolygos reguliariojo sezono tvarkaraštis.

„Žalgiris“ su stipriausia Senojo žemyno lyga sudarė 10 metų bendradarbiavimo sutartį, tad, įskaitant ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovas, sezono metu „Žalgirio“ sirgaliai išvys mažiausiai 40 mačų namų aikštelėje.

Kaip ir praėjusį sezoną, sezono abonementai galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vyksiančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos ir LKL reguliariajame sezone, atkrintamosiose varžybose ir finaluose. Taip pat abonementų turėtojai galės nemokamai stebėti ir „Žalgirio“ jaunimo komandos NKL namų rungtynes.

Verta paminėti, kad įsigyjant „Žalgirio“ sezono abonementą, yra sutaupoma daugiau nei 40 procentų nei perkant bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai. Taip pat nereikia rūpintis bilieto pirkimu ir sėdimos vietos pasirinkimu, o pratęsiant abonementą galioja ir nemenkos nuolaidos. Klubo sezono abonementą galima įsigyti ir išsimokėtinai. Tai galima padaryti pasinaudojus „Mokilizingo“ paslaugomis be jokio pabranginimo. Norint abonementą įsigyti tokiu būdu, turite atvykti į „Žalgirio“ arenos kasą.

Tuo tarpu įsigijus abonementą nuo liepos 19 iki rugpjūčio 31 d., vieną mėnesį už pilną kainą vieną mėnesį bus galima sportuoti bet kuriame „Impuls“ sveikatingumo klube nemokamai. Naujojo sezono abonementų savininkų laukia ir dar daugiau „Žalgirio“ partnerių dovanų bei specialių pasiūlymų.

Įsigyti abonementus į Lietuvos čempionų rungtynes galima „Žalgirio“ arenos kasoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50) arba internetu.

Komentarai

  1. Fanas

    Motiejunas ira galimybe kad negaus darbo nba ir gris i europa :)