Puikaus 17-mečio M.Krivo pasirodymo akivaizdoje – pergalė prieš Kėdainių ekipą (VIDEO) 3

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 93:75 (28:22, 20:15, 26:21, 19:17) įveikė „Nevėžis–Optibet“.

Du tolimus metimus dvikovos pradžioje pataikė Karolis Lukošiūnas, tritaškį pridėjo Ignas Brazdeikis, o po dvitaškį įmetė Laurynas Birutis ir Tyleris Cavanaugh – 13:10. I.Brazdeikis ir Rolandas Šmitas smeigė po tolimą metimą, Motiejus Krivas pasižymėjo dėjimu iš viršaus ir dvitaškiu su varžovo pražanga, Edgaras Ulanovas sumetė du baudų metimus, o kėlinį dvitaškiu užbaigė Kevarriusas Hayesas – 28:22. 

Antrasis kėlinys buvo kur kas mažiau rezultatyvus: E.Ulanovas ir T.Cavanaugh pataikė po dvitaškį, Tomas Dimša taikliai metė iš toli, o sužaidus septynias minutes skirtumas buvo jau tik keturi taškai – 35:31. T.Cavanaugh pelnė dar šešis taškus, keturis taškus surinko M.Krivas, o du baudų metimus realizavo T.Dimša – 48:37.

Du tritaškius iškart po pertraukos pataikė T.Dimša, vieną pataikė L.Lekavičius, o po du taškus pridėjo R.Šmitas ir Liutauras Lelevičius – 61:43. E.Ulanovas įdėjo iš viršaus, R.Šmitas pataikė tritaškį, dvitaškius sumetė L.Birutis ir L.Lelevičius, o I.Brazdeikis surinko keturis taškus – 74:58.

T.Cavanaugh pataikė du dvitaškius, I.Brazdeikis smeigė tritaškį, o M.Krivas pridėjo dar šešis taškus – 87:66. Po du taškus įsirašė K.Lukošiūnas ir T.Cavanaugh, o dvikovoje tašką padėjo Manto Kalniečio dvitaškis – 93:75.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 17 (5 atk. kam.), M.Krivas 15 (5 atk. kam.), I.Brazdeikis 13, T.Dimša 11, R.Šmitas 8, K.Lukošiūnas 8 (6 rez. perd.), E.Ulanovas 6, L.Lelevičius 4, L.Birutis 4 (10 atk. kam.), L.Lekavičius 3, K.Hayesas 2, M.Kalnietis 2 (9 rez. perd.).

„Nevėžis-Optibet“: B.Davisonas 18, M.Valinskas 15, D.Lavrinovičius 11.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale. Malonu kad jaunimas gavo minuciu ir jas puikiai isnaudojo.

  2. asdf

    leleviciu jau pernai prie tos lavoniskos sudeties lkle galima buvo leisti, ypac zinant kad jau buvo ji iregistrave. zaidejas daug zadantis, idomus ir su perspektyva, norisi tiket kad toliau valgys lukosiuno minutes.

  3. Linas

    Kalnas – 9 assistai, labai solidu net ir LKL-ui…Dziugu,kad Kaziukas priesingai nei jo pirmtakai protingai paskirsto kruvi po dvigubos Eurolygos savaites ir duoda pazaisti jaunimui, kai galima. Tikiuosi,kad grizes po traumos D.Giedraitis nusius „dirza“ Lukosiuna i visiska suolo gala, kur jam ir vieta…