Kauno „Žalgiris“ pradeda 2024–2025 m. sezono abonementų prekybą 0

Citadele KMT čempionu vėl tapęs Kauno „Žalgiris“ savo gerbėjams turi žinią – kovo 1 d. startuoja abonementų prekyba į 2024–2025 m. sezono rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Tiesa, išskirtinę teisę pirmieji įsigyti abonementus nuo vasario 26 d. 12.00 val. iki vasario 29 d. 23.59 val. turi Klubo nariai ir metiniai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

Besitęsiančio 2023–2024 m. sezono abonementai „Žalgirio“ sirgaliams padėjo sutaupyti nuo 93 iki 3865 eurų. Investicija labiausiai pasiteisino parketinėse vietose ir „Audi“ klube (abonemento kainos ir vietos vertės skirtumas vidutiniškai siekė 2230 eurų). Artėjančiame sezone abonementų savininkai taip pat galės sutaupyti nuo 10 iki 50 proc. lyginant su vienkartinių bilietų kainomis. 

Be finansinės naudos, labai patogu ir tai, jog kas kartą nereikia rūpintis bilieto pirkimu ir sėdimos vietos paieška, o taip pat su sezono abonementu taikomos įvairios nuolaidos komandos partnerių teikiamoms paslaugoms. Be to, iš abonemento galima išsiimti vienkartinį bilietą į pasirinktas rungtynes, tai ypač patogu organizacijoms, kurios į savo vietas nori pakviesti darbuotojus, klientus ar partnerius. Abonemento savininkams nereikia rūpintis dėl kortelės perdavimo ir atsiėmimo po rungtynių, galima tiesiog nusiųsti elektroninį bilietą.

Išskirtinai abonementų turėtojams priklausys ir 3 mėnesių „Žalgiris Insider“ narystė, kuri bus aktyvuojama nuo rugpjūčio mėn. 

Norintiems papildomų patogumų (atskiras įėjimas, atskira ir nemokama rūbinė, patogios „lounge“ zonos) siūloma rinktis vietas išskirtinėse arenos erdvėse: „Audi“ klube, „Ramirent Premium“ klube arba VIP parketinėse vietose.

Sezono abonementai galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vyksiančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos reguliariajame sezone ir „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone. Taip pat abonementų turėtojai galės nemokamai stebėti „Betsafe-LKL“ atkrintamąsias rungtynes ir finalus, KMT ketvirtfinalio etapo namų rungtynes bei „Žalgirio“ jaunimo komandos NKL namų rungtynes.

Abonementų prekyba vykdoma internetu bei „Žalgirio“ arenos kasoje (kasos darbo laikas I-V: 16.00–20.00 val.). Sirgalių patogumui abonementus galima įsigyti ir išsimokėtinai naudojantis „Inbank“ paslaugomis tiek arenos kasoje, tiek internetu per savo kliento paskyrą. 

Abonementus įsigiję „Žalgirio“ gerbėjai pretenduos ir į specialų prizą. Vienas laimingasis laimės išvyką dviem į 2025 m. Eurolygos finalo ketverto varžybas (paketą sudaro skrydis, viešbutis ir bilietai į rungtynes). 

Papildoma informacija

2023–2024 m. sezono abonementų turėtojai galės pratęsti savo abonementus į 2024–2025 m. sezoną nuo 2024 m. kovo 1 d. 12.00 val. iki gegužės 31 d. palankiausiomis kainomis. 

Kaip ir praėjusį sezoną abonementų pratęsimai vyks trimis etapais: 

  • Pirmasis etapas – nuo kovo 1 d. 12.00 val. iki kovo 31 d. 23.59 val. Per šį laikotarpį sirgaliai galės įsigyti abonementus mažiausia įmanoma kaina į savo jau turimas vietas. 
  • Antrasis etapas – nuo balandžio 1 d. iki balandžio 30 d. Per šį laikotarpį sirgaliai galės įsigyti abonementus už šiek tiek didesnę kainą nei kad ji buvo pirmame etape, išsaugant jų turimą abonemento vietą. 
  • Trečiasis etapas – nuo gegužės 1 d. iki gegužės 31 d. Šis laikotarpis bus paskutinis šansas prasitęsti jau turimus abonementus savo vietose už dar šiek tiek didesnę kainą.

Abonementų 2023–2024 m. sezone neturintys sirgaliai turės galimybę įsigyti naujas abonementines vietas 2024–2025 m. sezonui, nes kartu su vietų pratęsimais kovo 1 d. startuoja ir vieša abonementų prekyba.

Tiesa, pirmieji naujus abonementus galės rinktis Klubo nariai bei metiniai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai nuo vasario 26 d. 12 val. Norint pasinaudoti galimybe, reikės panaudoti specialų individualų išankstinės prekybos kodą, kuris bus atsiųstas el. paštu. Su specialiu kodu bus galima įsigyti iki 4 vnt. abonementų.

Abonementų kiekis bus ribojamas, nes norima užtikrinti, kad visi galėtų apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse sezono eigoje: žmonės iš kitų miestų, kurie neturi galimybės lankytis visose namų rungtynėse, miesto svečiai. 

Aktyvių fanų sektoriaus pakeitimas 

Sezono naujiena – nuo 2024–2025 m. sezono keičiasi aktyvių fanų palaikymo sektorius iš 116/117 į 130/131 sektorių. 

Jei turite abonementą 130/131 sektoriuje ir norite komandą palaikyti aktyviai – nieko papildomai daryti nereikia, vietą galite prasitęsti įprastai. 

Jei nenorite likti naujame aktyvaus palaikymo sektoriuje – informuokite mus apie tai el. paštu bilietai@zalgiris.lt ir galėsite persikelti į kitą Žalios zonos sektorių ar į Žalią-baltą zoną pagal galimybes. 

Komentarai