Žalgiriečiai į Eurolygos kovas grįžo pralaimėdami „Olympiacos“ 14

Po pertraukos sugrįžusios Eurolygos kovos Kauno „Žalgirio“ (11-16) krepšininkus pasitiko pralaimėjimu. Andrea Trinchieri auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 76:95 (20:23, 19:18, 17:28, 20:26) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ (16-11) komandai.

Šešis taškus per pusę pirmojo kėlinio surinko Keenanas Evansas, o dvitaškį įmetė Edgaras Ulanovas – 8:12. K.Evansas sumetė tris baudų metimus, tritaškį smeigė Lukas Lekavičius, o šešiais taškais pasižymėjo Rolandas Šmitas – 20:23.

R.Šmitas pridėjo dar penkis taškus, o po K.Evanso ir Karolio Lukošiūno tritaškių žalgiriečiai pirmavo – 31:30. Prieš pertrauką dar po keturis taškus pelnė R.Šmitas ir L.Lekavičius – 39:41.

K.Evansas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga, pirmuosius savo taškus rinko Tomas Dimša ir Kevarriusas Hayesas, o Brady Manekas pelnė keturis – 49:58. K.Hayesas ir T.Dimša taip pat pataikė po dvitaškį, o L.Lekavičius taikliai atakavo iš toli – 56:69.

Metimą iš po krepšio įmetė R.Šmitas, dar vieną dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Evansas, o E.Ulanovas, T.Dimša ir Laurynas Birutis pridėjo po du taškus – 67:87. Dvitaškį su varžovo pražanga įvertė L.Birutis, po tritaškį dar įmetė K.Lukošiūnas ir Edmondas Sumneris, bet skirtumo sumažinti jau nepavyko – 76:95.

„Žalgiris“: K.Evansas 18, R.Šmitas 17, L.Lekavičius 10, T.Dimša 6 (5 rez. perd., 2 per. kam.), K.Lukošiūnas 6, L.Birutis 5 (5 atk. kam.), B.Manekas 4 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 4 (5 atk. kam.), E.Sumneris 3, K.Hayesas 3, A.Butkevičius 0.

„Olympiacos“: T.Walkupas 22, S.McKissicas 20, A.Petersas 16.

Komentarai

  1. Sigis

    Ka veikia ule komandoj su tokia alga tik vienas dievas žino,aišku ir butke nulis visiškas

  2. BBD meras

    Buonanotte già per questa stagione!

  3. Vg

    Aprašymas toks, lyg laimėjom. Tik metė, metė 🤣🤣🤣

  4. :(

    Nu žiaurokai čia. Žalgiriukas atrodo po pertraukos išsimušęs iš ritmo. Labai trūko Dovio gynybos. Dabar jau tikrai galim pamiršt visus svaičiojimus apie play inus. Lemiamoje atkarpoje komanda turėtų būt geriausios formos, o mums net nepavyko išlaikyt to, ką turėjom. Gaila, ne tas žodis. Po pertraukos gaut tokią pliuchą… Po tokios komanda gali ir nebeatsigaut.

  5. Ramas

    O kur dar Milutinovas, Larenzakis, Gossas..,-viskas gerai, pralošėt pretendentams į EL čempionus. Laikas žvalgytis į kito sezono komplektaciją. Gražulį jau pražiopsojot,-pasiėmė Virtus. Norėčiau kad Žalgiris turėtų pora latvių ir tokį 2,02 ūgio fizišką juodadarbį kaip Gražulis. Ar nejaučiate kad stipriai krito atkovoti kamuoliai, nėra kūnų. Jau neatsimenu kada turėjot kūną nuo 2,00-2,05m

  6. Darius

    sunmeris yra komandos inkaras

  7. KOCMOC

    kaip ir tiketasi, pertrauka tokia ilga i nauda nera gerai, kai komanda ant bangos buvo. kita sezona gal protingiau zaidejus pirks. kas nors man atsakykit kokiu budu samneris pateko i nba? kaip toks neigalus ir begalvis be jokiu skilsu sugebejo patekti ale geriausiu pasaulyje lyga, vienas blogiausiu legionieriu per visa istorija. truksta fiziskumo komandai, apstumde, apšoko, apibego graikai, sezonas kaip ir aiskus jau, bent ne paskutiniai.

  8. :(

    Beje, susidaro ispudis (gal ir klaidingas), kad Evanso forma truputi kritusi. Tai jautesi jau ir per KMT. Aisku, tai normalu, negali zmogus islaikyt tokia fantastiska forma visa sezona, tik gaila, kad tai vyksta butent dabar per lemiama atkarpa sezone. Ir mes neturim ne vieno zaidejo, kuris galetu perimt bent kazkokia dali Evanso nastos puolime. Zodziu, durni komplektacijos sprendimai ateina ir nevaikiskai kanda i subine tada, kai labiausiai skauda. Del Sumnerio, tai geriausia iseitis butu surast buda, kaip kiek imanoma maziau finansiskai nukenciant, issiskirt su juo ir paimt vietoj jo koki Rubstaviciu, kurio sezonas Australijoj jau labai greitai baigsis. + Neaisku, kiek laiko nebus Dovio. O mums reikes lietuviu, norint padoriai uzbaigt LKLa, nes legionas paprastai pasibaigus Eurolygai deda skersa, saugojasi, kad negautu traumu ir tada gali but reikalu, nes visi nori ikast Zalgiriui ir zaidzia su penkiaguba motyvacija.

  9. Fanai

    Zalgirio fanai piktinosi buvo zemas teisejavimo lygis

  10. Ko jus

    Piktinates jei ir Trinchieri pries Runktynes dvejojo kaip komanda atrodys po Eurolygos pertraukos du keliniai apyligiai po pertraukos Zalgiris sustojo.

  11. Evansas

    Taip buvo dvieju savaiciu pertrauka bet tai ne pasiteisinimas mums. Turejome buti labiau fiziskai tvirtesni daugiau kalbetis tarpusavyje

  12. Ivertinimai

    Zalgirieciams Brady Manek 15 min 4 taskai Manekas nuo pradziu atrode iśsiblaskes o tai yra blogiausia kas gali buti pries tokia komanda kaip Oly Petersas prie uztvaru kurdavosi geras situacijas, o pats Brady pataikyti nesugebejo

  13. Darius

    kaip nemačiusiam rungtynių žmogui, bet norinčiam apie jas susidaryti vaizdą, gali padėti tokie aprašymai ? Metai iš metų jie tokie patys, taškus pelno vien žalgiriečiai, o rungtynes laimi varžovai, nes jų naudai skirtumas auga matyt pats. Kam tada išvis rašyti ? Kaip Š. Korėjoje, teko skaityti, kad jie taip rodo visas savo varžybas, kad sudeda tik geriausius savus epizodus ir prasčiausius varžovų. Na bet čia niekas nepasikeis.

  14. sirgalius

    nuskandino komanda pirmoj pusej teisejavimas kiek serbu prostitutai gali svilpti nesamones.po to psichologiskai komandai sunku atsigauti.o sumneris ir lukosiunas tai pk tokiu pirkiniu normalios kompanijos vadybininkas liktu be darbo…