Uteniškius dar kartą įveikęs „Žalgiris“ – „Betsafe–LKL“ finale (VIDEO) 4

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tiesiausiu keliu žengė į „Betsafe–LKL“ finalą. Kauniečiai paskutinėse pusfinalio serijos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje Utenos „Juventus“ komandą įveikė rezultatu 93:75 (30:22, 25:10, 24:21, 14:22) ir serijoje triumfavo rezultatu 3:0.

Susitikimą penkiais taškais pradėjo Marius Grigonis, Nigelas Hayesas pataikė iš toli, o Joffrey Lauvergne dukart įdėjo iš viršaus ir iš eilės surinko šešis taškus – 14:10. Po tritaškį pataikė Artūras Milaknis, Thomasas Walkupas, Lukas Lekavičius ir N.Hayesas, o po du taškus pelnė Paulius Jankūnas ir Martinas Gebenas – 30:22.

Dvitaškiais antrojo kėlinio pradžioje pasižymėjo N.Hayesas ir T.Walkupas, penkis taškus iš eilės surinko Rokas Jokubaitis, po du taškus įmetė J.Lauvergne ir P.Jankūnas, keturis pelnė Augustine‘as Rubitas, o aštuonis pridėjo M.Grigonis – 55:32.

Iškart po pertraukos tolimą metimą smeigė A.Milaknis, N.Hayesas įdėjo iš viršaus, dvitaškiu pasižymėjo T.Walkupas, o M.Grigonis surinko penkis taškus – 67:42. Iš toli taikliai dukart atakavo L.Lekavičius, keturis taškus iš eilės sumetė M.Gebenas, o taikliu dviejų taškų vertės metimu ketvirtį užbaigė R.Jokubaitis – 79:53.

Paskutiniame ketvirtyje po dvitaškį realizavo M.Gebenas ir Steve‘as Vasturia, o R.Jokubaitis smeigė tritaškį – 86:62. Pirmuosius savo taškus tolimu metimu įsirašė Karolis Lukošiūnas, tašką baudos metimu pelnė A.Rubitas, o iš toli pataikė ir S.Vasturia – 93:75.

„Žalgiris“: M.Grigonis 18, N.Hayesas 10 (5 atk. kam.), R.Jokubaitis 10, L.Lekavičius 9 (4 rez. perd.), M.Gebenas 8 (10 atk. kam., 4 rez. perd.), J.Lauvergne 8, T.Walkupas 7 (5 rez. perd.), A.Milaknis 6, A.Rubitas 5, S.Vasturia 5, P.Jankūnas 4, K.Lukošiūnas 3.

„Juventus“: M.Kupšas 23 (7 atk. kam.), B.Crawfordas 15 (5 rez. perd.).

Komentarai

  1. kostas,

    tokio idiotisko treneriu stabo Zalgiris dar neturejo. tai cia trumpap. kai pradedi gilintis vemti norisi. Zalgiri turi treniruot lietuviai, kito kelio mums nera. Mankurtu mums nereikia.

  2. kostaz,

    nuo ryto gaus i kaili, nes chuler ir jo padejejai netraukia net lkl lygio. cia jau motiejuno problemos.

  3. Vycka

    iš kur tokių veikėjų atsiranda? supertreneris Žibėnas traukia Schillerio lygį, o jų žaidėjai žalgiriečių?

  4. zaliai baltas

    rytfaniai LAUK iš čia!