Trečiadienį startuoja bilietų prekyba: kokie varžovai žalgiriečių laukia lapkritį? 2

Lapkritis krepšinio gerbėjams padovanos 5 aukščiausio lygio krepšinio dvikovas „Žalgirio“ arenoje. Į trejas Eurolygos ir dvejas „Betsafe–LKL“ rungtynes, lapkričio mėnesį vyksiančias didžiausioje šalies arenoje, trečiadienį prasideda bilietų prekyba.

Lapkričio 5 d., penktadienį, Kaune svečiuosis Berlyno ALBA krepšininkai. Susitikimas su šia ekipa bus ypatingas „Žalgirio“ naujokui Nielsui Giffey, kuris net septynerius metus atstovavo daugkartiniams Vokietijos čempionams.

Iškart po šios dvikovos, lapkričio 7 d., aistruoliais galės mėgautis praėjusių metų „Betsafe–LKL“ finalo dalyvių akistata. Į „Žalgirio“ areną vienintelį kartą reguliariajame sezone atvyks Vilniaus „Ryto“ komanda, kadangi kitos dvejos tarpusavio rungtynės bus žaidžiamos Vilniuje.

Lapkričio viduryje žalgiriečių laukia dviguba Eurolygos savaitė, kurios abu mačai bus žaidžiami Kaune. Lapkričio 16 d., antradienį, „Žalgirio“ arenoje įvyks rungtynės su Atėnų „Panathinaikos“ komanda, o lapkričio 19 d., penktadienį, kauniečiai susitiks su Stambulo „Fenerbahce“ komanda. Beje, pastarųjų rungtynių pradžios laikas bus kiek neįprastas – ginčo kamuolys bus išmestas 20.45 val.

Pasirodymus namų rungtynėse lapkričio mėnesį žalgiriečiai užbaigs lapkričio 21 d., kai Kaune lankysis vieni „Betsafe–LKL“ lyderių – Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ krepšininkai.

Bilietų prekyba į lapkričio mėnesio rungtynes prasidės trečiadienį, spalio 20 d., 10.00 val.

Norėdamas reaguoti į dažnai kintančius saugumo užtikrinimo reikalavimus, „Žalgiris“ šį sezoną bilietų prekybą vykdo tik į artimiausio mėnesio rungtynes. Pavyzdžiui, bilietai į gruodžio mėnesio rungtynes prekyboje pasirodys lapkričio antroje pusėje.

Primename, kad įvedus Galimybių pasą ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei atnaujinus reikalavimus uždarose patalpose vykstantiems renginiams, į „Žalgirio“ arenoje gali lankytis visi Galimybių pasą turintys aistruoliai. Bilietus įsigiję aistruoliai turės galimybę pasidaryti greituosius antigeno testus „Žalgirio“ arenos kasų patalpose. Testavimas, kuriam reikia užsiregistruoti čia, prasidės 1,5 val. iki durų atidarymo ir pasibaigs praėjus pusvalandžiui nuo renginio pradžios.

Bilietų prekyba į rungtynes „Žalgirio“ arenoje vykdoma tik internetu, arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: bilietai@zalgiris.lt, o įmonės ir bendruomenės yra skatinamos dalyvauti „ŽalGeriausios komandos“ projekte.

Be to, į Eurolygos rungtynes (su Berlyno ALBA, Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahce“) sugrįžta „Žalgirio ekspresas“, kuris veš sirgalius iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės. Aistruoliai galės įsigyti tiek pavienius autobuso bilietus (kaina nuo 7,50 Eur), tiek rinkinius jau kartu su rungtynių bilietu (kaina nuo 11,50 Eur).

Komentarai

  1. Sigis

    Latvija uzdare ir mus uzdarys kokie bilietai

  2. Neplanuoja

    Daryt nesiruosia